Mi a vélemény arról, hogy a kamaszokban én leendő gyermekeimet látom, a párom meg a szexet?
amikor kamaszokat látunk
én olyankor azon gondolkodom, hogy ha nekem is fiam lesz, biztos az is ilyen vagány lesz, ha megnő.
a párom meg azon van, hogy biztos "viszket már neki", látszik rajta.
én 30N ő 33F
"Hát a kamaszlányokban minden férfi a szexet látja, de ez a természetes, hiszen ők a legszebbek."
ez nem így van
a kamaszlányok legtöbb esetben rib*cnak öltöznek, ezért látják bennük csak a szexet.
messze vannak egy szép nőtől.
"Ja!
Amúgy teljesen normális a párod!!"
akkor én nem vagyok az?
"A legtöbb kamasz, már mindenen régen túl van!
Nem is értem, hogy te hol élsz, kedves kérdező???"
nem is írtam ennek az ellenkezőjét.
"ez nem így van
a kamaszlányok legtöbb esetben rib*cnak öltöznek, ezért látják bennük csak a szexet.
messze vannak egy szép nőtől."
Hát te nem tudom, hol élsz, gondolom vidéken, de a nagyobb városokban a kamaszok többsége teljesen ízlésesen, csinosan van felöltözve, most télen például a szövetkabátok és a szép csizmák olyan bájossá teszik őket. Csak sétálj végig a Váci utcán, ennyi szép, fiatal lányt még nem láttál egy helyen. Semmi ránc, szép, hosszú haj és a pasik odavannak értük, még akkor is, ha ott van mellettük a csajuk másik korosztályból. Ezt tapasztalatból mondom, velük nem tudnak versenyezni a 30-as nők.
Az se normális, ha minden gyereklányról ilyen jut eszébe, de hogy ezt így közli veled.... kb. a tökét letépném, és a fülére aggatnám.
Valószínűleg nem a kamaszoknak "viszket", hanem a párocskádnak áll már fel rájuk a cerka. Ebben az esetben van benne "némi" pedofil hajlam.
Fogadjunk, ha egy szép, felnőtt nő jön szembe, nem jegyez meg rá semmit.
neki a szép felnőtt nőkről is ilyesmi a véleménye :(
csak rájuk vonatkozóan nem tesz ilyen megjegyzéseket
és amúgy a kamaszlányokról ezt a megjegyzését lenézően mondja, tekintve hogy speciel én szoknyát nem vehetek fel miatta, meg sorolhatnám.
csak az bosszant hogy egyáltalán minek érdekli, hogy hogy van felöltözve egy kamasz.
sokszor említi pl. hogy menni sem tud a magassarkúban, de felveszi.
én meg észre sem venném.
megjegyzés:
és tényleg vidéken élek, divat a térdig érő tűsarkú (napóleoncsizma), mini derékvédő, vagy "fenéktakaró" alatta passzos macskanadrág.
és tényleg behajlított térddel mennek az utcán.
jobb időben meg csak pamutharisnya van rajtuk, csípőig érő átmeneti szövetkabáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!