Szerintetek? Túl rövid blablabla.
A következő a helyzet: anyum pasija itt szokott aludni, Eddig oké. 2 szoba van: nappali,enyém és anyáé meg persze a fürdő konyha közlekedő. és ha itt alszik X (X=a pasi) (vele nincs semmi bajom, szeretem) akkor mennyek ki a nappaliba mamámhoz... ott lehetetlenség aludni: ágy miatt, TV, fény, Meleg (kályha ott van). eddig én tűrtem, de tegnap leültünk megbeszélni (mert hétfő reggel X meglátott melltartóba ) hogy ez így nem jó. Vége az lett hogy mamám kemény gumipapuccsal kezdett csapkodni és megütött egy állvánnyal ami fa és lila folt lett a térdemen :( és akkor este én és ők egy szobába aludtunk... persze külön ágyon én meg még el nem aludtam hallottam halk cuppogásos-nyalás hangot :S
nem velük van a bajom hanem azzal hogy 6 kor kell kelnem és ez nem jó hosszútávon mert ott vannak a cuccaim, ruháim. Öltözködni nem tudok a fürdőbe külömböző okok miatt amit most nem részleteznék.
Mit gondoltok?
13/L
ők 40 közeliek mamám 73
Azt gondolom, h akármilyen rossz is a helyzetetek az anyukád akkor is megkímélhetne téged azzal, h felviszi abba a pici lakásba a pasiját. Menjenek el egy motelbe v a pasihoz.
Én is éltem így. Mama a szobakonyhában, anya meg én a szobában. Soha, de soha meg nem fordult volna anyám fejében, h pasit hozzon oda.
Tudom, szereted anyukádat, a pasit is.
Szerintem ez felháborító. Nem akarom anyukádat szidni, sem jogom, sem közöm, sem akaratom nincs hozzá. De szerintem tök szégyen az, amit művel.
Hogy a saját lányát "kizavarja" a szobából csak azért, hogy ő szexszelhessen...?!
Végülis nem zár ki mert ő fizeti, de mondtam nekik hogy hétvégente leszek kint, ők bent de legalább hétköznponta suli miatt had legyek bent.. de nem..... De a pasi se szólna közbe, gondolom azért mert neki jó, én meg le vagyok tolva :((
igazad van utolsó nagyon is :(
utolsó: csak most ilyen. mióta elváltak apámmal (1 éves koromba) 4 pasija volt össz vissz.
de most is beszélgetni akarok vele és mondja hogy megszégyenítettem a pasi előtt.... meg magyarázok és elkezd dúdolni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!