Ezt elfogadható "listának" tartjátok?
A barátnőmnek van két gyereke és ugye egy exférje.
A gyerekekkel még nem találkoztam. Közös jövőt tervezünk, szerelmes vagyok belé (ez állítólag kölcsönös). De meg szeretnék vele beszélni pár dolgot a jövőnkkel kapcsolatban, és leírnám nektek az alapelveket, azért hogy meg tudják mondani kívülállók, hogy jogosan hagynám-e ott a barátnőmet, ha
1, most még szó volt közös gyerekről, de pár év múlva kiderül, hogy mégsem akar gyereket tőlem.
2, éket állít köztem és a gyerekei és családja közé. pl. ne szóljak bele a gyerekek életébe, mert azok az ő gyerekei stb.
3, nem tudna a családomra úgy tekinteni, mint az exe családjára. (mert nem akarok pótlék lenni, és nem esne jól ha nem lehetne rendes családom, mert ő mindig csak pótcsaládként tekintene a családomra)
4, azt mondaná nekem, hogy a volt férjével és apósáékkal kapcsolatos dolgok nem tartoznak rám, mert semmi közöm ahhoz a családhoz.
Nagyon sokat jelentene, ha leírnátok hogy ezek reális elképzelések-e a jövőnkkel kapcsolatban, vagy túl szőrszálhasogató vagyok?
Szeretnék objektívan látni és ehhez szükség van a segítségetekre.
Annyira viccesek vagytok, a pofám leszakad, állítjátok, hogy biztos nem férfi, mert túl intelligensen fogalmazta meg a kérdést ahhoz, hogy férfi legyen, de azért a válaszaitokban elmondjátok mennyire nincs igaza, ha mégis férfi..
Kérdező, úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy nő vagy, akkor a sok megkeseredett, elvált, megcsalt nő mind teljesen jónak, elfogadhatónak látná a szempontjaidat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!