Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elfogadható "listának"...

Ezt elfogadható "listának" tartjátok?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van két gyereke és ugye egy exférje.

A gyerekekkel még nem találkoztam. Közös jövőt tervezünk, szerelmes vagyok belé (ez állítólag kölcsönös). De meg szeretnék vele beszélni pár dolgot a jövőnkkel kapcsolatban, és leírnám nektek az alapelveket, azért hogy meg tudják mondani kívülállók, hogy jogosan hagynám-e ott a barátnőmet, ha

1, most még szó volt közös gyerekről, de pár év múlva kiderül, hogy mégsem akar gyereket tőlem.

2, éket állít köztem és a gyerekei és családja közé. pl. ne szóljak bele a gyerekek életébe, mert azok az ő gyerekei stb.

3, nem tudna a családomra úgy tekinteni, mint az exe családjára. (mert nem akarok pótlék lenni, és nem esne jól ha nem lehetne rendes családom, mert ő mindig csak pótcsaládként tekintene a családomra)

4, azt mondaná nekem, hogy a volt férjével és apósáékkal kapcsolatos dolgok nem tartoznak rám, mert semmi közöm ahhoz a családhoz.

Nagyon sokat jelentene, ha leírnátok hogy ezek reális elképzelések-e a jövőnkkel kapcsolatban, vagy túl szőrszálhasogató vagyok?

Szeretnék objektívan látni és ehhez szükség van a segítségetekre.

2011. dec. 8. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Annyira viccesek vagytok, a pofám leszakad, állítjátok, hogy biztos nem férfi, mert túl intelligensen fogalmazta meg a kérdést ahhoz, hogy férfi legyen, de azért a válaszaitokban elmondjátok mennyire nincs igaza, ha mégis férfi..

Kérdező, úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy nő vagy, akkor a sok megkeseredett, elvált, megcsalt nő mind teljesen jónak, elfogadhatónak látná a szempontjaidat..

2011. dec. 9. 02:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és aki eddig megvédte a férfiakat, vagy helyesnek ítélte a listát, az 0%-ra lett lepontozva, de mindenki aki szerint a kérdező vagy nő, vagy férfi akinek nincs igaza az 100%-ot kapott..
2011. dec. 9. 02:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert túl jól fogalmazta meg és értelmesen, hanem azért, mert a férfiak nem görcsölnek ilyen hülyeségeken, hogy listát állítanak, főleg ilyet, hogy az én családomra is úgy nézzél ám, mint az exére, meg igenis közöm van a az exed családjának dolgaihoz stb. Bár egy normális nő sem csinálja ezt, hogy ír egy "listát" hogy így tessék viselkedni, menedzselni a családodat, meg volt családodat, különben elhagylak.
2011. dec. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!