Ezt elfogadható "listának" tartjátok?
A barátnőmnek van két gyereke és ugye egy exférje.
A gyerekekkel még nem találkoztam. Közös jövőt tervezünk, szerelmes vagyok belé (ez állítólag kölcsönös). De meg szeretnék vele beszélni pár dolgot a jövőnkkel kapcsolatban, és leírnám nektek az alapelveket, azért hogy meg tudják mondani kívülállók, hogy jogosan hagynám-e ott a barátnőmet, ha
1, most még szó volt közös gyerekről, de pár év múlva kiderül, hogy mégsem akar gyereket tőlem.
2, éket állít köztem és a gyerekei és családja közé. pl. ne szóljak bele a gyerekek életébe, mert azok az ő gyerekei stb.
3, nem tudna a családomra úgy tekinteni, mint az exe családjára. (mert nem akarok pótlék lenni, és nem esne jól ha nem lehetne rendes családom, mert ő mindig csak pótcsaládként tekintene a családomra)
4, azt mondaná nekem, hogy a volt férjével és apósáékkal kapcsolatos dolgok nem tartoznak rám, mert semmi közöm ahhoz a családhoz.
Nagyon sokat jelentene, ha leírnátok hogy ezek reális elképzelések-e a jövőnkkel kapcsolatban, vagy túl szőrszálhasogató vagyok?
Szeretnék objektívan látni és ehhez szükség van a segítségetekre.
Kizárt dolog, hogy te férfi vagy.
Na de tegyük fel, igen: még szinte össze se jöttetek, de te már azon kattogsz, hogy ha ez meg ez lesz, akkor elhagyod, és ezt vele is közölni akarod - mintha kvázi megzsarolnád, hogy "te figyelj, ha nem szólhatok majd bele a gyerekeid életébe, én biz' isten elhagylak!"
Érzed, mennyire gáz?
Egyetlen szempontban sincs igazad. Ha megszakadsz is a szerelemtől, te nem lehetsz az első férje, a gyerekeinek az apja, és a rokonainak a rokona. Vagyis nem verheted az ő gyerekeit, és a beleegyezése nélkül nem is nevelheted. És egyáltalán: miért akarsz te a rokonaival foglalkozni?
A 4. pontban foglaltak is tök igazak. Semmi közöd ahhoz a családhoz. De ha már most ilyen "mindent akarok a másikból" típus vagy, akkor keress egy egyedülálló szüzet, vedd feleségül, és minden álmod valóra válik.
Én is kizártnak tartom,hogy férfi vagy..Egy férfi nem gondolkodik ennyire előre,és nem foglalkozik ilyen dolgokkal.A férfiak nem bonyolítják túl az életüket,ők csak élvezik az életet,és úgy vannak vele,hogy az idő majd megoldja..
Szóval tuti biztos vagyok abban hogy a kérdést nő írta ki..Ezért nem is értem a listát..Mire jó ez? Még nem is éltek együtt,de már kikötések vannak..Szőrszálhasogató..
Utolsó: "csak élvezik az életet,és úgy vannak vele,hogy az idő majd megoldja.."
Ez nálam nem a férfi, hanem a "primitív" definíciója. Minden férfi ostoba és gyáva lenne??
Ha ezerszer körbe is kérdezed az embereket, már mondtam, hogy ez a kapcsolat halott!
Fogadd már el, hogy csak szeretőnek kellesz addig-ameddig, és kezdj el keresni egy rendes nőt. Addig meg szeretkeztek heti 1-2* ahogy eddig, és kész!
Már most a becsavarodás határán állsz, ember! Nem veszed észre????
1.: ha ma akarok tőled gyereket, de holnap nem annak biza oka van. fáradt vagyok, nem bízom benned, jön/tt jobb nálad... Ha ma akarok gyereket, és szeretlek akkor holnap is akarok(ha egyszer oda kerülök, hogy új kapcsolat akkor már most tudom, hogy nem akarok közöst elég az első kettő, de ez sem lehet száz százalék, mert mi van ha mégis elfog a vágy, annak is oka van pl minta apja vagy az elsőknek...)
2.: valahol igaza is van ha azt mondja az Ő vére, nem a tiéd. Persze nevelheted a gyerekeket, ahogy ő elindította, te nem bírálhatod felül őt, csak a gyerekek apja. Ill az apjuk tekintélyét sem rombolhatod. Nevelheted, szeretheted őket, de el kell fogadnod, hogy te 30év után is "kívülálló" vagy mert ők egy család, míg te esetleg 6hónap után le is pattanhatsz.
3.: na ezt a pontot honnan szülted? Ha a családodra nem tud úgy tekinteni akkor az akár lehet jó is, nem. Meg pótcsalád, atyám...
4.: már miért is lenne közöd hozzájuk. A volt férjéhez ÖRÖKRE odaköti a két gyermeke. Ha akarod ha nem. A nagyszülők is éltük végéig unizni fognak. El kell fogadnod.
Olyan dolgokon agyalsz most ami hülyeség. Még csak épp összejöttök...
Most vagy csaj vagy, vagy baromi peches, és ezért túrázol rá már most, vagy még túl fiatal...
Őszintén, ilyennel jönne nekem valaki, hát az fix, hogy többet nem látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!