Tudom hogy bunkóság volt de mit tegyek?
Én megértelek mert még "Kicsi" vagy!
Majd ha nagyobb leszel,és te is dolgozni fogsz,meg fogod érteni anyukádat,és büszke leszel rá!
Utolsó vagyok!Ha ilyen anyukám lenne meg csókolnám a kezét!
Az enyém alkoholista és le szem sz*r!
nem értek egyet a kérdezővel, de azért ne mondjatok már olyat, hogy egy könyvtárosnak diploma kell
nálunk a könyvtáros egy volt évfolyamtársam, és nincs diplomája se érettségije eredeti szakmánya cukrász
Minősíteni nem akarlak, megtették már mások helyettem is.
Nekem is volt egy barátnőm, aki jól menő vállalkozást, palotát, miegyebet hazudott a családjáról, magáról meg híres barátokat, frankó melót, mint reklámszakember. Ő idősebb volt, mint te, 21 éves. Aztán persze kiderült, Ő pedig szégyenében végleg el akart tűnni a közelünkből. Én is, a szüleim is nagyon toleráns emberek vagyunk, leültünk vele, átbeszéltük. Megmaradt a barátság, és onnantól már nem szégyellte azt sem, hogy egy kis boltban eladó. Neked is le kellene ülni barátnődékkel és anyuddal is, hogy megbocsássanak neked, és megértsék, mi vitt téged erre a hazugságra.
Amúgy meg a szegénységről annyit, hogy az nem itt kezdődik. Mostanában már az is szerencse, ha egyáltalán munkája van az embernek. Nem lehet mindenki bankigazgató.
Kedves 17:27-es!
De: ahhoz, hogy könyvtárosként dolgozzék valaki - természetesen, egy települési/városi könyvtárra, nagyobb közkönyvtárra, tehát egy szakosított intézményre gondolok, - könyvtár-szakon szerzett egyetemi diploma kell.
Nem tudom, hol dolgozhat könyvtárosként olyan ember, aki még érettségit sem tett. Különösnek találom.
Atyaúristen, mivé fejlődik a világ! annya, báttyám, hogy a felfogásról, észről már ne is beszéljünk....
Inkább te vagy szégyellni való nem az anyukád. Nyilván nincs olyan helyzetben, hogy nagyon ugráljon, meg kell becsülni a kis pénzt is. Szerinted a ruha a legfontosabb, amire költeni kell? Inkább becsüld meg az anyukádat!
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
egy kis városban lakunk és itt könyvtáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!