Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan rosszak az arab...

Miért olyan rosszak az arab férfiak? Csak azt hallom, hogy kerüljük, őket, de azt nem, hogy miért.

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 15:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván minden országnak van rossz oldala, de a kérdezőt az arabok érdekelték, szóval szerintem nem arról kéne írni, hogy "igen tényleg rosszak de a magyarok is azok", hanem magyarázatot az arabokkal szembeni előítéletre. Az első pár válasz között van az én magyarázatom is, úgyhogy nem írom le még egyszer.
2011. dec. 13. 11:25
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

Aki arab férfival köti össze az életét, jól kösse fel a gatyàjàt, fõleg ha ki is megy a hazàjàba élni.

Onnantól az àlom a boldogsàg felé megszûnik, mert a csalàd és a környezet gondoskodni fog róla.

2011. dec. 14. 11:47
 23/25 anonim válasza:
82%
A nővérem barátnője arab országban él az ottani férjével és hát nem panaszkodik igaz hogy csak 1 éve lakik kint , de semmi rossz szava nincs csak annyi általánosságban hogy mindíg a férjének van igaza és ő sokmindenbe nem szólhat bele ,de ő ezt felvállalta !
2011. dec. 19. 17:37
 24/25 anonim válasza:
34%
AZERT MERT IDIOTAK ES UNATKOZNAK ES A TERRORON TORIK A FEJUKET
2012. márc. 12. 21:06
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
Sok arabbal talalkoztam mar. Valoban sok a rossz is, de valoban magyarorszagon is sok rossz hazassagrol es szemet ferjrol tudok.. a baratom arab, nagyon visszafogott, nem vallasos, europaban elunk 2 eve egyutt, es dolgozunk mindketten, nagyon aranyos, ö ilyen. Nem mind ilyen de sok baratunk van akik hasonloak mint o, es persze olyan is aki kulonbozo. Alavetoen masok, de en nem is mennek vele az orszagaba elni, ezt mondtam is neki. Itt muszaly neki idomulni, es en sem vagyok egy gyenge egyeniseg.. mindketten sokat adunk fel a kulturalis kulonbseg miatt, es evek utan azt mondom megerte..meg alapjaban veve sok mindenben sokkal komolyabb es erettebb mint egy europai ferfi!megbizhatobb, a dolgokat kicsit konzervativabban nezi
2012. márc. 17. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!