Miért olyan rosszak az arab férfiak? Csak azt hallom, hogy kerüljük, őket, de azt nem, hogy miért.
Mos olvastam erről egy könyvet a címe:A fátyol sikolya
Borzasztó volt,legszívesebben sírni tudtam volna!
16:44
Nem uralkodnak ott a nők csak szerencsétlenek, nem tudják mit csináljanak kínjukban. Így más ártatlan nőkön állnak bosszút mert a roh*adék mocsok állat arab f*szoktól tartanak. A faszin nem állhatnak bosszút, így a nőket bántják... a saját nőtársaikat...
Ha belegondolunk a mi országunk is majdnem ennyire fasziimádó, mert itt sem tartanak össze a nők úgy agy általánosságban.
Azért is irigylik az európai nőket, hogy ők szabadon élhetnek, és őket nem erőltették rá hogy egy mo*cskos élősködő arab fa*szhoz legyenek kötve.
(Én szívem szerint eltenném börtönbe az arab farkakat. A felszabadult csajok meg boldogok lennének!)
Amúgy persze hogy a pénzre mennek a nők, mégis mire mennének???
Ha úgyis más nőn kell osztozkodnia, ha úgyis sz*r az ágyban a fa*szi, ha úgyis lekezelik...akkor nem egy csóró fa*sz kell neki hanem legyen vagyona! Ez az egyetlen ami ér valamit az egész fasziban...
Nemde?
Nem mindegyik arab vallási fanatikus.
Nem mindegyik arab veri a feleségét.
Nem mindegyik arab tart majd otthon állati sorban.
Nem mindegyik arab dug esténként a többi arabbal.
Nem mindegyik arab gyárt bombát.
stb...stb...
Viszont rohadt nagy esélyed van rá!!!
Miért kell általánosítani?Imádom ahogyan a sok fasiszta nyomja a marhaságait,azt közbe nem is ismer egy arabot sem,csak bedől a médiából dúló piszoknak,de lusta egy keveset utána olvasni!
Ennyi erővel minden pasit kerülni kéne,nem?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!