Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan rosszak az arab...

Miért olyan rosszak az arab férfiak? Csak azt hallom, hogy kerüljük, őket, de azt nem, hogy miért.

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 15:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%

Mos olvastam erről egy könyvet a címe:A fátyol sikolya

Borzasztó volt,legszívesebben sírni tudtam volna!

2011. dec. 7. 17:26
 12/25 anonim ***** válasza:
20%

16:44

Nem uralkodnak ott a nők csak szerencsétlenek, nem tudják mit csináljanak kínjukban. Így más ártatlan nőkön állnak bosszút mert a roh*adék mocsok állat arab f*szoktól tartanak. A faszin nem állhatnak bosszút, így a nőket bántják... a saját nőtársaikat...

Ha belegondolunk a mi országunk is majdnem ennyire fasziimádó, mert itt sem tartanak össze a nők úgy agy általánosságban.

Azért is irigylik az európai nőket, hogy ők szabadon élhetnek, és őket nem erőltették rá hogy egy mo*cskos élősködő arab fa*szhoz legyenek kötve.

(Én szívem szerint eltenném börtönbe az arab farkakat. A felszabadult csajok meg boldogok lennének!)

Amúgy persze hogy a pénzre mennek a nők, mégis mire mennének???

Ha úgyis más nőn kell osztozkodnia, ha úgyis sz*r az ágyban a fa*szi, ha úgyis lekezelik...akkor nem egy csóró fa*sz kell neki hanem legyen vagyona! Ez az egyetlen ami ér valamit az egész fasziban...

Nemde?

2011. dec. 7. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Én Szíriában születtem mégse vagyok muszlim. Nőket se verek és egyáltalán nem vagyok erőszakos. Mindenkivel az van elhitetve, hogy terroristák az arabok. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Arról meg senki se tehet, hogy hova születik. Semmivel se rosszabbak az arabok az európai fehéreknél..
2011. dec. 7. 18:31
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell általánosítani! Sajnos a rossz hír gyorsabban terjed mindenről, mint a jó. a médiában is csak a rossz dolgokat mutatják, a jó nem érdekel senkit. Miért kell ítélkezni anélkül, hogy ismernétek a kultúrát, vagy az ott élő embereket?Volt egy félig arab (lány) oszt. társam, az apja Szíriában él. A pasinak egy felesége van, és nem szab meg semmi durvát a lányainak, nem kell olyat csinálniuk, amit nem akarnak (pl eltakarni az egész testüket). Egyedül a nyilvános bulizás van megtiltva, mert a hagyományok miatt veszélybe kerülhetnek egyedül.
2011. dec. 7. 19:38
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
Mert még a hím állatok sem viselkednek úgy a nősténnyel, ahogy ezek a patkányok a nőkkel, és a lánygyerekekkel! Primitív, sunyi banda!
2011. dec. 7. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem mindegyik arab vallási fanatikus.

Nem mindegyik arab veri a feleségét.

Nem mindegyik arab tart majd otthon állati sorban.

Nem mindegyik arab dug esténként a többi arabbal.

Nem mindegyik arab gyárt bombát.

stb...stb...

Viszont rohadt nagy esélyed van rá!!!

2011. dec. 8. 00:03
 17/25 anonim ***** válasza:
37%

Miért kell általánosítani?Imádom ahogyan a sok fasiszta nyomja a marhaságait,azt közbe nem is ismer egy arabot sem,csak bedől a médiából dúló piszoknak,de lusta egy keveset utána olvasni!

Ennyi erővel minden pasit kerülni kéne,nem?XD

2011. dec. 12. 18:50
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Tudok egy rakat arabról, a városban van a használt mobiltelefon üzlettől a kifőzdén át a szőnyegboltig mindenféle pénzmosodájuk, szóval nem tagadják meg magukat. A vérükben van a sunyiság és a zsarnokoskodás.
2011. dec. 12. 20:23
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
A magyaroknak meg a csalás és a rosszindulat. Egy szemmel nem vagyunk jobbak.
2011. dec. 12. 23:16
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
osztom az utolsó véleményét!
2011. dec. 13. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!