Nagyon tiltanak gy csajtol csak azért mert cigány meg mert rossz multja vana családjának de én nagyon szeretem és nem akarom elhagyni és nem is fogom de nagyon tiltanak tölle meg ha felhozom a témát akkor elköltöztetnek meg ilyenek Mit csináljak?
A szerelem elvakíthat. Eltelik egy-két év, elmúlik a lángolás, és mi marad? A balhés család, meg mindaz, ami a cigányok életmódjával jár. Talán nem is lesz majd olyan könnyű megszabadulni tőle. Azt is vedd számításba, hogy ők nem védekeznek, vagyis egy-kettőre azon veszed észre magad, hogy fizetned kell a gyerektartást. Talán nem is csak egy gyerek után. Talán nem is csak a sajátod után. Náluk ezt senki se tudhatja.
Bármilyen gyönyörűséges is az a csaj, inkább válassz másik lányt. A családod a legjobbat akarja neked, hallgass rájuk.
Látod a környezeted is, és mi is itt a gyk-n kivétel nélkül óva intünk attól, hogy egy cigány lánnyal kezdj kapcsolatot. Egyikünk se akar rosszat neked. Hallgass a józan eszedre!!!!
Jó éjszakát!
Ezzel én is így voltam.Összejöttem a párommal,aki roma.Ennek már 4 éve.A szülői tiltás miatt 18 évesen elköltözem.A sulit befejeztem,a párom dolgozik és most várjuk a babánkat,nem sokára a kezünkben tarthatjuk.Én is féltem a csalódástól,de hál' istennek ettől boldogabb nem is lehetnék.Rengeteget nevetünk,játszunk egymással,csókol ölelt még mindig :)
De,neked mégsem javaslom.Eleve a korkülömbség,mivel ő már 21,meglehet hogy már családra gyerekre vágyik.Te meg még 16 évesen...első a suli!
A másik meg az hogy írtad van múltja a családnak.Eltünt már teljesen az a múlt?
20L
Cigány lányként az előző barátom magyar volt.Teljesen tönkre tett lelkileg,meg gyötört a sárga földig taposott,és ugye bár nem vertük agyon,egy haja szála nem gördült.A család befogadta szerette úgy ahogy,de sajnos egyszerűen egyikkel sem tudott társalogni semmi.Pedig nem vagyunk tudatlanok,tanulunk dolgozunk.És miatta ment tönkre a kapcsolatunk!!!
Ennyit arról,hogy meg bánod! Lehet lepontozni,de ha normális a lány ne foglalkozz a kül világgal,nem a külvilággal fogsz élni,hanem vele.!Küzd a szerelmedért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!