Olyan hideg van, de a szüleim nem akarnak begyújtani! Mit tehetnék?
Azon kívül, hogy én begyújtok. Rettegek a tűztől (kiskoromban majdnem meghaltam, felégett a házunk).
A hőmérő pontosan 16.3 fokot mutat! Szerintük nincs hideg. Fel vannak öltözve, több pulcsi, több nadrág, stb... Én is fel vagyok öltözve, de így is nagyon fázok (amióta fogyózok, még 24 fokban is libabőrös vagyok...)
Van itthon rengeteg (kb 40 mázsa) fa, nem vagyunk szegények se (tudom, hogy mennyit keres apa, és azt is, hogy mennyi a kiadás.. jó pár 100 ezer ft különbség van..)...
Még az a jó, hogy melegvíz lesz. Az a bojlerről megy, vagy mi az..
Szerintetek miért csinálják ezt? Nooormálisak?? (tudjátok hányszor félreütöttem a billentyűzetet, le vannak fagyva az ujjaim..)
A válasz az volt, hogy "csak mert".
Hiába lesz itt a szobámba meleg, ha egyszer még van egy öcsém is, ráadásul az állataim is.. Akik megfáznak hidegbe. Mindenkit nem tudok behozni a szobámba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!