üssek vissza? Többi lent
Figyelt kérdés
a szüleim apróságok miatt megvernek...pl mert nem akarok enni vagy mert eszembe jutott egy vicces dolog és elkezdtem mosolyogni
már elegem van belőlük
szerintetek üssek vissza?
14/l
2011. dec. 4. 17:01
1/19 anonim válasza:
Ha már egy mosolyért is bántanak, akkor ott komoly baj van a szüleiddel!
3/19 anonim válasza:
Gyepáld jól el őket és ne hívd ki a mentőt.
Na de komolyan: Te hülye vagy?
4/19 anonim válasza:
gyámügy,gyerekvédelem... gondolom iskolás vagy még(hát persze!!!),beszélj osztályfőnökkel,mutasd meg neki a sebeidet,s ha ő normális,meg jó fej,akkor fogja tudni,mi a dolga...a többit meg hagyd,hogy megtörténjen,és ha ezek a dolgok az illetékes hatóságok és szervek számára is beigazolódnak,akkor ugyis ki fognak emelni a családból...
5/19 anonim válasza:
úgy pics*ázd szét őket hogy egy foguk se maradjon
ha valakinek ilyen féreg szülei vannak akkor nincs mit tenni
6/19 anonim válasza:
naon gáz lehet.sztem is szólj az ofőnek.
7/19 anonim válasza:
engem csak régen apám ütött de állandóan... most hogy felnőttem már nem üt de ahogy most visszagondolok olyanokért ütött amikért egy normális szülő nem tett volna ilyet Ha most megütne tuti hogy vissza ütnék :D de ilyenkor ne mert ők tartanak el és ők vigyáznak rád hálásnak kell lenned nekik :)
8/19 anonim válasza:
Szólj az osztályfőnöködnek. Az a baj, ha visszaütsz, csak jobban kapsz. Gyűlölöm az ilyen utolsó féreg szülőket. Legszívesebben rúgnám őket amíg mozognak. Hogy lehet egy kislányt bántani?
9/19 anonim válasza:
És köszönje meg, hogy napi szinten kiverik belőle a sz@rt?
10/19 anonim válasza:
sajnállak hogy ilyenek a szüleid de ne üssél vissza inkább szóljál az osztályfőnöködnek ő meg majd szól a gyermekvédelmiseknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!