Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagynátok a munkahelyeteket...

Otthagynátok a munkahelyeteket ilyen feltételek mellett?

Figyelt kérdés

Picivel 500 felett kapok kézhez de 13-14 órákat dolgozok naponta, a hétvégét leszámítva. Hatalmas stressz és felelősségről nem is beszélek.

Van ez mellett 3-400 tőke és bérleti díjból származó jövedelmem. Ebből is kényelmesen megélnék, de mindenki hülyének tart, hogy ott akarom hagyni ezt a munkát. Én pedig egyre nehezebben bírom, nincs időm semmire, állandóan kimerült vagyok.

Ti mit csinálnátok?

2011. dec. 4. 15:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

utolsó:

pucsítani a (nagy)főnöknek?

2011. dec. 4. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

nem gondolod, hogy azért tenni is kell, hogy valaki ennyit keressen?

De, gondolom!

És képzeld, az is tesz valamit aki 70 ezret visz haza egy hónapban kemény fizikai munkával és heti 6-7 munkanappal, napi 12-13 órával a háta mögött. Ebből a fizetésből próbáljon megélni, a családját eltartani és közben ő ne kapjon idegösszeomlást, mert 1. a munkahelyén a főnök egy idióta balfék, aki miatt stressz és feszültség uralkodik egész nap. 2.nincs ideje a családjára se egy köszönésen kívül holott igényelné mindenki a közös együttlétet. 3. azt se tudja hogy jönnek ki a hónap végéig a pénzből 4. a csekkekre, vagy a kajára ne teljen?

És akkor más ember ne kapjon idegösszeomlást?

Arról nem is beszéltem akinek hitel is nyomja a vállát.

Kérdező:

De igen, tudod a pénz az ma már sajnos minden. Ha pénzed van, nincsenek napi gondjaid. De ha nincs pénzed és azon kell sakkoznod, vajon megvehetsz-e egy tábla csokit a gyerekednek, mert így is napra pontosan ki van számolva a pénz mennyit lehet költeni hogy kijöjjetek hó végéig kölcsönkéregetés nélkül, akkor bizony az ember ott sír kétségbeesésében ahol más nem látja. Mert ez egy ördögi kör.

Te szerencsés vagy, én nem irigylem tőled, de becsüld meg!

2011. dec. 4. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Persze válts munkahelyet:)

Előtte pihenj egy jónapot.

2011. dec. 4. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
3-400 ezer munka nélkül? Még szép, hogy otthagynám. Tegye tönkre magát az, aki különben éhen halna.
2011. dec. 4. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

én nem arra gondoltam, hogy mennyit kell dolgozni, hanem, hogy előtte mennyit kell tanulni

2011. dec. 4. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért? Mennyit kellett Tanulnia Princz Gábor Postabank vezérnek?
2011. dec. 4. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
jaj ne legyél már ilyen hülye, aki jól fizető állást akar magának annak vagy jó helyen kell lennie jó időben vagy pedig tanulni, hogy ne egy gyári dolgozó legyen belőle
2011. dec. 4. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

amit nem kerdezett senki: mennyit koltesz?

tenyleg kenyelmesen megelnel?

egyebkent en azt mondanam, ha lehet, hogy csinald felallasban a munkat

en szeretek dolgozni (hu, de le fognak pontozni :)), szeretem hasznosnak erezni magam, nem tudnek "semmittenni", kitalálnek magamnak valamit

mindenkeppen valtoztatnek a helyzeten

2011. dec. 4. 17:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fel magad mellé valakit,aki besegit.

Én most igy dolgozom,aki mellett az kb 600at keresett,de napi 12-14 órában dolgozott,hogy menejnek a dolgok.Felvett engem,vagyis a nagyfőnökkel felvetetett,megkapok 150et,elvégzem a pepecselős melóját,igy ő 8 órában már jól elvan,igaz már "csak" 400ért...

2011. dec. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!