Most akkor melyik állítás "igaz"?
Figyelt kérdés
Ha valakiről kiderül hogy meddő,azt rögtön elkezdik vigasztalni hogy: annyi más csodás dolog van a Földön,a gyereknevelés se fenékig tejföl stb.
Ha viszont valaki kijelenti,hogy tudatosan választja a gyermektelenséget,annak mindig nekiesnek hogy: a gyerek az élet értelme,a legszebb dolog stb. Ezek közül a kedvencem: öreg korodra senki nem nyitja rád az ajtót,nem ad senki egy pohár vizet.-ezeket egy meddő nőnek is elmernék mondani?
2011. dec. 4. 14:07
2/6 anonim válasza:
Egyik sem igaz.
Az elso vigasztalas, zavarukban az emberek nem tudjak mit mondjanak, mivel tobb no tud fizikailag szulni mint nem.
A masodik az tamadas. Velemeny nyilvanitas arrol amihez senkinek semmi koze hozza.
Nem minden gyerek nyit ajtot oreg szuleire sem.
3/6 anonim válasza:
Nem, a meddő nőnek felvetik, hogy esetleg örökbe is fogadhatna. De már kicsit unalmas, pontozzatok le, hogy állandóan szapuljátok a gyerekeseket, hogy mit gondolnak erről. Igen furcsállják, mert van gyerekük és ők már tudják mekkora boldogság, most nem az öregkorra gondolok, mert eszembe se jutott azért szülni. Egy embernek aki soha nem evett csokit, hiába magyarázom, hogy finom, ha ő csak azt nézi, hogy hizlal. Nem akartok gyereket ok, de már rengeteg kérdésnél láttam, hogy aki szül, az nem százas. Nem magyarázkodom, mert amíg nincs gyereked fel se fogod miről beszélsz, csak hajtod a baromságokat, hogy sír meg büdös stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Újra átolvastam a kérdésem,de sehol nem írtam olyat hogy büdös meg ilyesmi.
2011. dec. 4. 14:59
5/6 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Lehet a gyerek az élet értelme, és az is igaz, hogy annyi más csodás dolog van a világon. És valóban nem fenékig tejföl a gyereknevelés, de attól még rengeteg örömöt ad. Nem látok ellentmondást.
6/6 anonim válasza:
Nem rád értettem, de sok nőtől ezt hallom, hogy ezért nem szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!