Ahol a nő diplomás, a férfi nem, nálatok működik ez a kapcsolat?
Vigyázz azért el ne szállj túlzottam,mert már kezdesz.
Szerintem hagyd a fiút.Picit sekélyesnek tűnsz egyébként,vagy felszinesnek nem is tudom,hogy mi a jó szó rá.
Adott egy férfi,aki minden szempontból megfelel neked,de szégyenled hogy ő "csak" egy eladó,te meg egy fehérköpenyes isten leszel ,és azon tűnödsz,miért állsz össze a pórnéppel... szerinted ez működni fog?
A valóság az hogy nem másokkal kéne foglalkozni,nem azon rágódni hogy "jaj,mit szólnak a többiek"
Ha te így élsz akkor már holnap mond meg a srácnak hogy téged zavar ha X év múlva a nagybácsi,vagy a szomszéd furán fog nézni mert orvos létedre egy eladó felesége vagy..Elhagyni sem kel a srácot,mert el fog menni magától..Nincs nagyobb sértés mint így megalázni valakit,mert azt hiszik sokan hogy a diploma észt is ad..
Nagyon sok szakmunkás embert ismerek akik hihetetlen okosak,értelmesek...
Nagybátyám asztalos a felesége orvos, a feleség haláláig mintapár voltak és ezt nem csak tettették mások előtt.
Unokahúgom orvos a barátja kőműves. Már három éve vannak együtt, de náluk boldogabb és szerelmesebb párt nem hiszem, hogy láttam és már a babát tervezik.
Szerintem Te már nem kezeled a barátodat egyenrangú félként mint azt írtad is " mondhatjátok, hogy sznob vagyok, de nekem ez is kellene ahhoz, hogy minden téren fel tudjak rá nézni".
Keress egy orvost aki megfelel az elvárásaidnak és akire fel tudsz majd nézni, vagy zavard el a barátodat fősulira, egyetemre.
A pasikra miért kell felnézni? A nőkre miért nem?
Vagy a nők iskola nélkül is Istenek már?
Én ezt az egész hülyeséget nem értem...
Miért ne lehetne egy nő iskolázottabb? Miért kell mindig és mindenben jobbaknak lenniük a pasiknak? A nőknek is lehetnek kisebbségi érzéseik, mert mondjuk nem keresnek annyit vagy nincs végzettségük, nem? Vagy a nők kapcarongynak születtek?
Amúgy meg a statisztikák szerint a legjobb kapcsolatok az érettségizett férfi és diplomás nő között köttetik.
Rossz ha egy pasi túl pénzes vagy sokkal képzettebb, mint a felesége. Túlságosan magasan hordják az ilyen pasik az orrukat és visszaélnek a jobb helyzetükkel minden téren!
Míg egy jobb állásban lévő nőt általában nem zavarja ha a férfi nem túl "nagylábú", legalább nem él vissza semmivel és tud normális emberként viselkedni.
Sokkal inkább egy normális egyszerű szakember, mint egy pénzes -pénzimádó önző vállalkozó vagy egy gazdag sznob f*sz.
26L
"Amúgy meg a statisztikák szerint a legjobb kapcsolatok az érettségizett férfi és diplomás nő között köttetik. "
Mutasd már azt a statisztikát.
"Míg egy jobb állásban lévő nőt általában nem zavarja ha a férfi nem túl "nagylábú", legalább nem él vissza semmivel és tud normális emberként viselkedni. "
A nők igenis szeretnek felnézni a férfira. Bele van kódolva az emberekbe h a férfi a védelmező/fenntartó.
Diploma... Van egy pár, ami tényleg ér valamit, de a legtöbbel manapság kitörölni sem tudod, mert kemény fedeles...
Hogyha téged zavar, hogy orvosként egy eladó felesége leszel (már most!!!), akkor nincs jövője a kapcsolatnak.
Normális embereket nem az iskolai papír érdekel egy párkapcsolatban.
Ha te szégyelled a párod, akkor keress olyat, aki szintén egyetemre jár(t). Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!