Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt még olyanok,...

Vannak itt még olyanok, akiknek nem hárpia az anyósa?

Figyelt kérdés
Egyre több gonosz anyósos históriát olvasni ezen az oldalon, azért ugye léteznek még emberi anyósok is? én pl. kifejezetten jól kijövök az enyémmel:) (..még)
2011. dec. 4. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
az enyém nem hárpia, mi nagyon jól kijövünk, nagyon rendes sokat segít mindig számíthatok rá
2011. dec. 4. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Az enyém sem hárpia,rengeteget segit, jól kijövünk, rendes :)
2011. dec. 4. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Végül is jobban belegondolva az én anyósom nem hárpia. Vannak érdekes szokásai, mint ahogy nekem is. Ő tisztában van vele, hogy a 4 hónapos lányunknak nem ő az első és ezt elfogadja. Viszont minden héten 3× áthívom őket unokázni. Este 7kor viszont mennek haza. Nem azért, mert dolguk van vagy tudnának mást is csinálni, csak tisztában van vele, hogy 7-től fürdetés, vacsora és alvás van.

Sok mindenben segített és segít most is.

Hál' istennek a gyereknevelési elvein majdnem megegyeznek, így majd nem kell attól félnem, hogy 2-3 évesen már csokival fogják tömni.. amiatt inkább az apámtól kell 'félteni' :DD

Amúgy ez egy anonim oldal. Az ír ide, aki akar és azt amit akar. Nézd meg a gyerekvállalási kategóriát .. ott aztán vagy mindenki dicsekszik vagy mindenki fúrja a másikat. Néha pedig van 1-2 hasznos kérdés - ahol hasznos tanácsokat írnak - a kategóriában.

2011. dec. 4. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Az én anyósom nagyon aranyos, kedves,de csak a szemembe. Meg fordulok,már a kés a hátamba.
2011. dec. 4. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
az enyém sem hárpia,szeretem.Néha az idegeinkre megy,ahogy anyám is.De valószínűleg mi is az övékre,ez így kerek nálunk,mert sok mindenben különbözünk,de képesek vagyunk elfogadni a másikat.
2011. dec. 4. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Bár az enyém még nem anyós, de már lassan 6 éve együtt vagyok a fiával. Nem hárpia, csak kicsit furcsa nő. Mindent félre ért, de ettől független kedves aranyos.

Viszont az ő anyósa hárpia... HTB volt és egy szem fiú gyereket szült, bár előtte is elég magának való személyiség volt.

2011. dec. 4. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Az enyém nem hárpia. Második anyának tekintem, mellettünk áll, segít amiben csak tud. Nagyon szerencsés vagyok vele.

Lehető legjobb nagyija az unokájának, persze anyukám után! :)

2011. dec. 4. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Az enyém sem az,jól kijövünk.

Az igazság az,hogy szerintem ez is két emberen múlik.Itt szoktam olyanokat olvasni,hogy a fülem kettéáll,pl a kérdező fél oldalban ecseteli,hogy az anyósa mekkora számító,rosszindulatú,köcsög vénasszony mert a kék konyhájukba zöld étkészletet ajándékozott..:D

Meg ide ugye mindig csak a menyek írnak,sokszor lefogadom,hogyha az anyóst is meghallgatnánk máris máshogy festene a történet..

2011. dec. 4. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon rendes, aranyos anyósom van (illetve még csak anyós jelölt, tavasszal lesz az esküvő). És ez nem csak a felszín: több, mint egy éve együtt is élünk, jól megismertük egymást ennyi idő alatt, és imádunk együtt élni.
2011. dec. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!