Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Karin...

Mi a véleményetek a Karin Vanesa névről? Elneveznétek így a lányotokat?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 19:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

Magyarországon nem.

Mostanában olyan röhejes nevek vannak, hogy az elképesztő. És igenis csúfolják ezeket a gyerekeket, több kisgyerek ismerősöm is van és minden ilyen nevű osztálytársukat röhögik. Nem is hibáztatható érte, mert ezek tényleg szánalmasan röhejes nevek, némelyiket én sem bírom ki röhögés nélkül (Szalome :D ), de ők még 7-8 éves gyerekek.

Szóval, aki célpontot akar csinálni szerencsétlen gyerekből, annak hajrá, én sosem tennék ilyet.

2011. dec. 2. 21:32
 22/29 anonim ***** válasza:

Karina oké, de ez a kettő így nagyon gáz.

Normális nevet miért nem akarsz adni a gyereknek?

El nem tudják képzelni az ilyen fura "ízlésű" felnőttek, hogy a gyerekek mennyit fogják szívatni az a csórit a neve miatt!

2011. dec. 2. 22:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Soha. Hogy őszinte legyek, szerintem undorító hangzása van mind a két névnek külön-külön is, hát még együtt...
2011. dec. 2. 22:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Eddig még senki nem csúfolt a nevem miatt. Voltak problémák a név megjegyzésével, vagy a kimondásával, de eddig csak azt mondták, hogy szép nevem van, unokatestvérem rólam kapta a nevét 8-9 évvel ezelott. Lehet, csupán a kornyezetem ilyen, ismerosomet Gábor Szindbád-nak hívják, utálja a Gábort, mindenki Szindbádnak hívja, és senki sem csúfolta még ot sem a neve miatt.
2011. dec. 2. 22:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ilyen ellenszenves itt mindenki,nekem tetszik a neved,egy kifogásom lenne,hogy a Karin a nélkül férfiasan hangzik.
2011. dec. 3. 01:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Egy Franciska nevű ismerősömet még a középiskolában is piszkálták. Jól meggondolom, hogy mi lesz a gyerekem neve.
2011. dec. 3. 07:00
 27/29 anonim ***** válasza:
nem, mert ismerek egy vanessát és e legborzasztóbb, legarrogánsabb, kétszínűbb, barátságtalanabb emberi lény akivel valaha találkoztam. úgyhogy soha. előtte tetszett ez a név.
2011. dec. 3. 07:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Szindbád ez jó :'D
2011. dec. 3. 12:13
 29/29 anonim ***** válasza:

21-es mi volna ha valaki, felnőtt téged csúfolna, hogy jé nincs ilyen kocsid, jé ezt nem tudod megengedni magadnak, jé de hülye a hajad..

Ok csúfolódásra lenne, de azt hittem ez már kihalt, és a szülők/jogvédők is az iskola, osztályfőnök körmére koppintanak érte.

Amúgy a magyar nevek sokaknak nem tetszenek!!

Akár tetszik akár nem rondák!!

És az ovisok 80%-án ezért van Léna, Zoé, Rebeka, Mira, Kevin, Noel stb neve.

Ha egy országban az emberek már egy kisgyereknek meg a szülőknek nekiesnek hogy miért nem lett egy egyszerű, átlagos neve, az az ország sosem fog felemelkedni.

Tolerancia!!

Ez nagyon fontos lenne...

2013. aug. 4. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!