Mi a véleményetek a Karin Vanesa névről? Elneveznétek így a lányotokat?
Magyarországon nem.
Mostanában olyan röhejes nevek vannak, hogy az elképesztő. És igenis csúfolják ezeket a gyerekeket, több kisgyerek ismerősöm is van és minden ilyen nevű osztálytársukat röhögik. Nem is hibáztatható érte, mert ezek tényleg szánalmasan röhejes nevek, némelyiket én sem bírom ki röhögés nélkül (Szalome :D ), de ők még 7-8 éves gyerekek.
Szóval, aki célpontot akar csinálni szerencsétlen gyerekből, annak hajrá, én sosem tennék ilyet.
Karina oké, de ez a kettő így nagyon gáz.
Normális nevet miért nem akarsz adni a gyereknek?
El nem tudják képzelni az ilyen fura "ízlésű" felnőttek, hogy a gyerekek mennyit fogják szívatni az a csórit a neve miatt!
21-es mi volna ha valaki, felnőtt téged csúfolna, hogy jé nincs ilyen kocsid, jé ezt nem tudod megengedni magadnak, jé de hülye a hajad..
Ok csúfolódásra lenne, de azt hittem ez már kihalt, és a szülők/jogvédők is az iskola, osztályfőnök körmére koppintanak érte.
Amúgy a magyar nevek sokaknak nem tetszenek!!
Akár tetszik akár nem rondák!!
És az ovisok 80%-án ezért van Léna, Zoé, Rebeka, Mira, Kevin, Noel stb neve.
Ha egy országban az emberek már egy kisgyereknek meg a szülőknek nekiesnek hogy miért nem lett egy egyszerű, átlagos neve, az az ország sosem fog felemelkedni.
Tolerancia!!
Ez nagyon fontos lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!