Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Karin...

Mi a véleményetek a Karin Vanesa névről? Elneveznétek így a lányotokat?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 19:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%
Nincs ilyen hogy Karin Vanessa!Ez két név!És nem is egy országból való!
2011. dec. 2. 20:09
 12/29 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik. és nem nevezném így a gyerekem.
2011. dec. 2. 20:10
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
NEM, NEM, SOHA!!!!! - (hacsak nem vagy a legnépesebb etnikum egy nőnemű reprezentánsa:-)))))))))
2011. dec. 2. 20:11
 14/29 A kérdező kommentje:
Hogy honnét szedem? Ez a hivatalos nevem. Megjegyezném, nem vagyok roma származású, ahogy erre az egyik hozzászóló következtetett. Amúgy Vanesaként van elkönyvelve egy S-el persze nem Magyarországon. A Karina-t utálom, nekem olyan szláv névnek hat az A-val a végén. Amúgy pedig kifejezetten örülök, hogy nincs magyar nevem, mint mondjuk a Csenge, Kincső, stb...
2011. dec. 2. 20:26
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
A Karin nagyon szép név, egyik perui ismerősömet így hívják, de magyar kislánynak is adnám.
2011. dec. 2. 20:26
 16/29 Antimod ***** válasza:

Vanesa? Vanessáról már hallottam...

Egyszóval nem. Ha már a vezetéknevében sincs semmi magyaros, legalább a keresztnevében lehetne. Persze ha az az életcélja, hogy külföldön éljen, ezzel a névvel nyilván jobban boldogul.

2011. dec. 2. 20:31
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Csak, h tudd a Karina az svéd név és C-vel írva egy olasz szó (csinos). A Karin az meg német. Rimaszombaton meg lehet így anyakönyvezni, de Mo-on nem. Márpedig azért írták ezt ilyen sokan, mert itt többségében mo-i magyarok vannak és a magyar szabélyokat tudják. Ezért nem volt valami szép, h lepontoztad azt, aki azt írta, h nem anyakönyvezhető itthon, hiszen honnan tudta volna, h te Szlovákiában élsz.
2011. dec. 2. 20:31
 18/29 anonim ***** válasza:
A Karin nekem nem tetszik, de a Vanessza nagyon szép név, én a gyerekemnek is adnám.
2011. dec. 2. 20:37
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Szegény, nem irigyellek ezért a névért. A Csenge vagy Kincső jobban tetszik egy magyar lányhoz.
2011. dec. 2. 20:50
 20/29 anonim ***** válasza:

Ha Magyarországon élne, de a szlovák kisebbséghez tartozna, akkor a szlovák anyakönyvezhető nevek közül is válogathatna. Mert rá nem vonatkoznak a magyar névadási törvények.

Amúgy a Karin szép, a Vanesa meg cigányos.

2011. dec. 2. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!