Lara Petra. Tényleg tömegneve lenne majd?
Figyelt kérdés
Ez az én formám! Már gyerekkoromban eldöntöttem, ha fiam lesz Bence, ha lányom, Lara lesz. És bizony már elmúltam 30.. szóval nem pár éves elhatározás, és akkoriban egyik név sem volt még ennyire "divatos". Természetesen zavar, hogy most ennyire felkapottak, de mit csináljak, emiatt ne adjam majd a gyerekemnek azt a nevet, amit már kislánykoromban megálmodtam?? Egyébként Bence fiam már megvan, most vágyom a hugicára.:) Szerintetek ne foglalkoztasson ez?2011. dec. 2. 18:36
21/22 anonim válasza:
Egy gyerek nem olyasmi amivel gyerekkori álmokat kell teljesíteni....mindig az legyen az első hogy ő vajon minek örülne jobban
Én akárhova megyek biztos hogy minimum 2-3 embert hívnak még úgy ahogy engem, és idegesítő, jó lenne ha néha tényleg csak én lennék ezzel a névvel. Semki egyediség :/
Szóval én a helyedben valami mást adnék.
22/22 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, abban egyetértek, hogy nem szabad mondjuk a gyerek pályáját illetően ráerőltetni a szülők régi vágyát, de azért most másról van szó. Elvégre egyik szülő sem tudja megkérdezni születés előtt a gyermekétől, hogy Ő milyen nevet szeretne, és akármilyet választasz, lehet, hogy pont az nem fog majd tetszeni neki. A lényeg, hogy ne szégyenkezzen vele.
2011. dec. 4. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!