Testvérek közt mégis "egyke"? : S
Figyelt kérdés
Vannak testvéreim, mégis telejsen egyedül vagyok, sosem beszélünk, még a szomszéd nénivel is több a kapcsolatom, akinek néha köszönök ha látom, és ennyi. Én meg nagyon egyedül vagyok, és még a testvéreimhez sem "menekülhetek". Normális ez? Máshol is enynire távol vannak egymástól a testvérek?2011. nov. 30. 21:14
11/15 anonim válasza:
Próbáltál közeledni a testvéreid felé? Sajnos vannak olyan emberek, akik maguktól nem közelednek, viszont szívesen fogadják. Ha próbáltál és elutasításban volt részed, akkor sajnos ez van, tényleg a testvéreit nem válogathatja meg senki. Akkor viszont próbálj nyitni idegenek felé, hogy ne légy egyedül.
12/15 anonim válasza:
én is azt gondolom, hogy neked kellene nyitni. nálunk tesoval azért nem volt kapcsolat mert nagy a kor különbség és egyszerüen sose volt olyan téma ami mindkettőnket érdekel, már tultettem magam rajta és mostmár annyit beszélünk telefonon szia jol vagy? igen, te? én is, szia...
fájdalmas tényleg de valamiért idegenekkel is sokkal könnyebben beszélek mint vele, pedig annyira szeretnék, és annyira nemtudom hogy mit mondhatnék....
13/15 anonim válasza:
Ez ne is haragudj, kétirányú utca. Te elvárnád tőlük, hogy ajnározzanak, te mit teszel értük? Érdekel téged velük mi van? Csak annyit adj nekik, amit magadnak is elvársz, és mindjárt meg lesz a harmónia. No és mi ez a "menekülés" ? Mi vagy ki elől menekülnél? Könnyű mindenkit hibáztatni, de mi van veled! Te mit nyújtasz a környezetedben?
14/15 A kérdező kommentje:
KEdves utolsó, én egy szóval sem mondtma, hgoy őket hibáztatom!!! Egáyltalán.! Én magamat egy szar embernek tartom, szerintem púp vagyok a világ hátán, egyáltalán nem várom, hogy ajnározzanak. És fogalmam sincs, hogy hogyan közeledhetnék feléjük, ha annyira távol állnak.
2011. dec. 7. 16:58
15/15 anonim válasza:
Próbálj meg őszinte lenni hozzájuk, és változtatni magadon, hogy legalább ne érezd magad szar embernek. Ez Rajtad áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!