Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit kellene pasimnak haza...

Mennyit kellene pasimnak haza adnia? Kész őrület.

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet,hogy az anyukájával él és annak élet táskájával.Azért illetem ilyen szép jelzővel,mert ezt érdemli.Nos pasim 200 ezret keres,az anyja 60 ezret a pasija meg semmit.A párom tartja el,mert a pasi semmit nem ad haza.A drága édesanya elvárja ezek után,hogy havi szintem 60-80 ezret adjon,vagy még azt is elviselné a házsártos hogy 100 ezreket adjon.A pasija szociálist kap 28500 forintot,és azt is el gépezi vagy el dorbézolj.Ezt tudja az anyuka is és még sem zavarja el a francba.A havi rezsi kb 40 ezer forint+ a kaja.Nos azt tudni kell,hogy a párom hozzám jön munkából, otthon csak annyit van,míg alszik vagy alszunk és lezuhanyzik.De ezek a drága házsártos rafinált anyukát nem érdekli,és ha havi 40 ezret ad akkor még neki áll feljebb,és hőbörög.Most is el vágta az élet táskája a pénzét,és magyarázkodott pasimnak,hogy majd üzletet csinál vagy nem is tudom mit,és hogy igaza van stb....Mit lehet kezdeni?
2011. nov. 30. 19:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
ma csupa olyan kérdés van, amire hiába írunk normális válaszokat, valahogy egyik se felel meg. most komolyan, akkor mit vártok?
2011. nov. 30. 19:38
 22/40 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a válaszokat talán rá jössz!
2011. nov. 30. 19:39
 23/40 anonim ***** válasza:

"Igen,képzeld össze vagyunk kötve!!!!!

Érdekes ha más tett volna fel a kérdést,mily megértő lettetek volna,persze ha én teszem fel mindig ez van."-ez aranyos,különösen hogy egy anonim oldalon irkálunk,azaz név nélkül, tehát senki nem tudja, hány ehhez hasonló kérdést tettél már fel,de ezek szerint volt már egy pár!

2011. nov. 30. 19:39
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
De arra nem válaszoltál, h mi baj van azzal h egyedül elmenjen egy egyszobás albérletbe a párod? ezzel mi a probléma?
2011. nov. 30. 19:40
 25/40 A kérdező kommentje:

Nem sokára meg kérdezem tőle,és írom a válaszát.

Nem tévedsz!Nem tettem még fel ehhez hasonlót!

2011. nov. 30. 19:41
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokára megkérdezed tőle, de hát ott ül melletted?
2011. nov. 30. 19:43
 27/40 A kérdező kommentje:
Épp a boltba van mert pár lépésre van tőlünk a bolt!És mielőtt valaki azt hinné,hogy hazudok,Nem,nem hazudok!!!
2011. nov. 30. 19:45
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem senkit sem izgat annyira a téma, hogy ilyet feltételezzen:) bár azt nem értem miért kommentálsz ide felesleges dolgokat, mint pl hogy épp távol van, de mind1
2011. nov. 30. 19:46
 29/40 A kérdező kommentje:
Már meg bocsáss én úgy gondolom,hogy azt írok a saját kérdésemhez amit akarok.
2011. nov. 30. 19:48
 30/40 anonim ***** válasza:
pont leszarom, csak nem látom értelmét minek magyarázkodsz
2011. nov. 30. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!