Mit csináljak? (pótpapa?! )
Hát, leginkább vele kéne beszélned erről négyszemközt.
Nekem mondjuk az is fura, h 14 évesen ébreszt téged. Nem nagyon emlékszem már, de kb 10 éves korom óta volt ébresztőórám, később telefon és önállóan keltem, akkor, amikor jónak láttam. Mondd el neki, h neked elég 7kor kelned, mert gyorsan elkészülsz, és amúgyis közel a suli, és egyébként is hagyjon neked ennyi önállóságot.
Hogy a telefonodat meg az e-mailjeidet nézi, hát ahhoz sem nagyon tudok mit szólni. Kérdezd meg tőle először, h miért teszi, majd nyomatékosítsd, h ez neked nem tetszik, és semmi köze hozzá. Meg tartsa már tiszteletben a magánbeszélgetéseidet. (Esetleg legközelebb te is se szó, se beszéd fogd a telefonját, és kezdd el az smseit olvasni, hátha leesik neki, h ez mekkora tahóság!)
Az meg, h nem veszi el anyukádat tőled, az csak mellébeszélés, nincs is semmi köze ezekhez a problémákhoz...
"nyugi nem veszem el anyádat tőled."
Ez itt a baj, hogy a ferfi ezt mondja, es nem azt, hogy nyugi, "nem akarok apad lenni, tudom hogy van neked egy". Anyadnak kellene a palijat felvilagositani, hogy majd O fog nevelni Teged, nem egy "potpapa".
Sajnos sok no van, akik talanak egy pasit, es elfelejtik hogy gyerekuk van, elfelejtik mi az hogy anyasag.
Fúú,nem lennék a helyedben!
Köcsög egy pasas
13:51 vagyok
hát..ha nemkelsz fel megfagysz..takaró megvonva xd.ha attól sem kelsz fel akkor felidegellek ^^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!