Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (pótpapa?! )

Mit csináljak? (pótpapa?! )

Figyelt kérdés
a szüleim elváltak . anyámnak most lett egy pasija. de a pasija engem annyira irritál. hülye vicceket mond, reggel 6kor kelt mikor elég lenne 7kor (azt se értem hogy mért ő kelt fel), ellenőrizgeti az email-jeimet, telefonomat, és a barátnőim előtt leéget úgy hogy olyan dolgokat mond el hogy pl. tegnap elcsúsztam , sírtam egy filmen ilyenek. amúgy nincs vele semmi gond de ezek nagyon zavarnak. anyámnak ha mondok ilyet akkor azt mondja hogy ne idegeskedjek a férfival meg ha szóba hozom csak azt mondja hogy : nyugi nem veszem el anyádat tőled. de én nem vagyok rá féltékeny! 14/L
2011. nov. 30. 13:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát majd próbálok vele beszélni :) 13:51 hát hogyha van türelmed és erős engem felkelteni akkor hajrá :D xd
2011. nov. 30. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, leginkább vele kéne beszélned erről négyszemközt.

Nekem mondjuk az is fura, h 14 évesen ébreszt téged. Nem nagyon emlékszem már, de kb 10 éves korom óta volt ébresztőórám, később telefon és önállóan keltem, akkor, amikor jónak láttam. Mondd el neki, h neked elég 7kor kelned, mert gyorsan elkészülsz, és amúgyis közel a suli, és egyébként is hagyjon neked ennyi önállóságot.

Hogy a telefonodat meg az e-mailjeidet nézi, hát ahhoz sem nagyon tudok mit szólni. Kérdezd meg tőle először, h miért teszi, majd nyomatékosítsd, h ez neked nem tetszik, és semmi köze hozzá. Meg tartsa már tiszteletben a magánbeszélgetéseidet. (Esetleg legközelebb te is se szó, se beszéd fogd a telefonját, és kezdd el az smseit olvasni, hátha leesik neki, h ez mekkora tahóság!)

Az meg, h nem veszi el anyukádat tőled, az csak mellébeszélés, nincs is semmi köze ezekhez a problémákhoz...

2011. nov. 30. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:

"nyugi nem veszem el anyádat tőled."

Ez itt a baj, hogy a ferfi ezt mondja, es nem azt, hogy nyugi, "nem akarok apad lenni, tudom hogy van neked egy". Anyadnak kellene a palijat felvilagositani, hogy majd O fog nevelni Teged, nem egy "potpapa".

Sajnos sok no van, akik talanak egy pasit, es elfelejtik hogy gyerekuk van, elfelejtik mi az hogy anyasag.

2011. nov. 30. 13:59
 14/18 A kérdező kommentje:
nekem is van telefonom de én mindig vissza alszok :D már csináltam hogy énis megfogtam a telóját és végig néztem de csak üzleti meg családi dolgok voltak benne ami engem nem túlságosan érdekel :) szerintem is csal mellébeszélés
2011. nov. 30. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Fúú,nem lennék a helyedben!

Köcsög egy pasas

2011. nov. 30. 14:05
 16/18 A kérdező kommentje:
köcsögnek nem mondanám de néha idegesítő :D
2011. nov. 30. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ülj le velük és egyszerre beszéld meg mindkettővel. 14 éves vagy, gondolom fel tudsz kelni magadtól is, legfeljebb mondd meg, hogy 7:10-kor, ha még nem másztál ki az ágyból, szóljanak, mert akkor bizony elaludtál. És a "leégetős dolgokat" is beszéld meg velük, nyilván neki ezek aranyos dolgok, és megosztaná másokkal is, beszélje meg anyukáddal, ha ő lemaradt róla, a barátnőidet inkább hagyja, hisz hozzád mennek, nem hozzá. És hangsúlyozd ki, hogy neked mennyire kellemetlen, hogy ezeket az intim pillanatokat megosztja olyanokkal, akiknek még, ha el is mondanád, akkor is más szemszögből - a tiédből, hogy pl. fájt, hogy elestél, és nem azt, hogy milyen kis tündérpofa, ügyetlen ,esetlen kislányka vagy. És, ha azt mondja, hogy "nem veszem el tőled anyádat", mondd, hogy vegye el nyugodtan, úgyis régóta szeretnél koszorúslány lenni - hátha félrenyel és hagyja pihenni ezt a közhelyet. Legfeljebb tényleg elveszi feleségül.
2011. nov. 30. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:

13:51 vagyok

hát..ha nemkelsz fel megfagysz..takaró megvonva xd.ha attól sem kelsz fel akkor felidegellek ^^"

2011. nov. 30. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!