Osszekoltozes? eljott mar az ideje?
AZ összeköltözés nem rossz ötlet, csak azért stabil anyagiak kellenek hozzá. Egy lakás bérlése+ rezsi + megélhetés nagyon sokba van. :(
A tesóddal meg beszéljétek meg, hogy mikor kié a kéró.:P
Hát ha az anyagiak adottak, és saját pénzből lenne, nem a szülők állják (mert szerintem az önálló élett itt kezdődik és így korrekt), akkor egész reális elképzelés, főleg ilyen helyzetben. De ti tudjátok, tart-e már itt a kapcsolatotok, vagy sem. Csak a szex miatt nem biztos, hogy jó befektetés pl, bár 3 év után gondolom nem csak ez van. :D
egy tuti: tesód biztos támogatná az ötletet. :D
Szerintem mindenképpen jó ötlet! Úgy vélem egy kapcsolat fordulópontja az összeköltözés, hiszen ott még tudnak meglepetést okozni a felek.
A párommal 6 hónap után költöztünk össze (én egyedül éltem saját lakásban), és nagyon jó érzés, hogy együtt élhetünk! :)
Sok boldogságot!
23N
No akkor most olvasd el még egyszer, amit írtál választ nekem, és gondold végig, egyáltalán mi a fenének kellett ezt itt megkérdezned, ha tudod a választ. :D :P
Sok sikert! ;)
(és hogy válaszoljak is: jah, szerintem eljött az ideje :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!