Altalaban akkor pelenkaztok ujra, amikor eljott az ideje (pl eves elott) vagy amikor tele van?
Figyelt kérdés
Azert eleg nehez megtolteni ezeket az eldobhato pelenkakat csak pisivel szerintem... en 1 liter vizet beleontottem 1x es megbirta siman.2009. jún. 5. 15:52
1/7 anonim válasza:
csak az nyomást is kap a baba sulyátol. Ha tele van akkor dobom ki az 50 ft-ot :))meg ha ugy gondolom hogy most valami okbol cserélek.
2/7 anonim válasza:
én evés után szoktam ( kivétel reggel)kicserélni a pelust. De ha érzem hogy nemcsak pisi van, természetesen akkor is cserélek
4/7 anonim válasza:
bocs, utolsó vagyok, szóval, ha nagyon tele van, de altatás/indulás előtt mindig ellenőrzöm pluszban is.
5/7 anonim válasza:
Eleinte (kb az első 4-5 hónapban) minden evés után kb 20 perccel kicseréltem. Utána jobban kezdte el feldolgozni a szervezete az anyatejet, már csak napi 1-2-szer került bele kaki, azóta ahogy kijön. Ha érzem a szagát, hogy kaki lehet benne, akkor kicserélem, hasmenésnél gyakrabban nézem. Pisinél attól függően, milyen vastag a pelus. Ha egy kicsi van benne, még nem cserélem. Lefekvés előtt, és ha 4-5 órára elmegyünk valahová, indulás előtt cserélem.
Attól is függ, hogyan reagál a bőre. Ha kicsit piros, akkor sűrűbben nézem (2-3 óránként).
6/7 anonim válasza:
Szia!Evés előtt mindig,mert addigra éppen megtelik pisivel.Ha észre veszem a kakit-egyébként nem nehéz :D-akkor lehetőség szerint pár percen belül kicserélem a pelust.
7/7 anonim válasza:
Én etetés elött cserélem ki, de ha nagy van akkor mindig.
nem csak etetés elött. Meg persze mielött megyünk vhova akkor megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!