Nektek kb mennyibe jön ki a havi rezsitek, és mennyibe a kajátok? Itt vagyunk hó végén, és megint nincs egy forintunk sem. Mindenki azt mondja, nem tudjuk beosztani a pénzt, szerintem meg nem veszünk semmi luxus cuccot. Nálatok hogy van ez?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 15:12
11/35 anonim válasza:
"100-110 a rezsi. Meg olyan 150 a kaja meg a többi. 2 fő. Hó végén nekem sincs soha pénzem."
bakker,örülnék ha ilyen nagylábon élhetnénk,4en feleennyiből vagyunk
12/35 anonim válasza:
jaj már láttam, mire kiírtam már válasz is volt
13/35 A kérdező kommentje:
Mi ketten keresünk havonta kb 200-215 ezret. Ebből kb 100 ezer el is megy az albérletre, rezsire, telefonszámlára, bérletre. Nagyritkán elmegyünk egy moziba, rendelünk egy pizzát, meg veszünk ruhát, de azt sem a méregdrága fajtából, és hó végére mindig számolgatni kell a pénzt. 23 éves vagyok. Cigizünk is sajnos. Mindig megkapom, hogy jajj sose tudjátok beosztani a pénzt. Tényleg ennyire nagylábon élünk szerintetek?
2011. nov. 29. 15:31
14/35 anonim válasza:
# 10/12:
Nem csak a kaja 150. Ebben benne vannak a tisztálkodó szerek, tisztító szerek, mosó szerek, kozmetikai dolgok stb.
15/35 anonim válasza:
Hát ha ketten 115 ezerből nem tudtok a lakhatáson kívül megélni, az gáz.
16/35 anonim válasza:
igen, a cigi az nagyon nagy luxus,csak mivel mindennapos kiadás, nem veszi észre az ember. pedig ha egy farmerra mondjuk sose adnál ki 30ezret, cigire simán elmegy, csak nem egyben, nem kézzelfogható annyira. pedig ugyanolyan luxus, mint 100ezerért venni a nagykabátot. ha azt elhagynátok, jutna hó végére is.
17/35 anonim válasza:
nálunk is változó. Az albérlet a közös ktg-gel 61800 Ft. UPC: 7300.-. telefonszámlák: kb 15000 Ft. Rezsi nyáron 8-25000 Ft között mozog, nyilván nyáron kevesebb, télen több, életbiztosítás: 9300, bkv bérlet: 9800. Ez a nyári rezsivel számolva: 111 200 ft, a télivel: 124 200 Ft. Ez az, amit minden hónapban kifizetünk alaphangon. Én kb fél éve olyan nettó 140 körül keresek kajajeggyel együtt, a párom fizetése a 70 és a 100 között változik. ez azt jelenti, hogy lényegében az én fizetésem majdnem elmegy, a maradékból megy a kaja, ruházkodás. Nyáron tudunk is félre tenni, ha akarunk, de most esküvőre gyűjtünk, úgyhogy jobban meghúztuk magunkat. Hónap végére most nekünk sincs pénz, csak kajajegy, de szerencsére van miből kipótolni. Az a szerencsém, hogy én 20-a körül kapom a kafetériát, az ki szokott segíteni. Mindig van kaja, mert hó elején jól bevásárolok, amit lehet, húsokból feltankolok, veszek zöldségeket, vajat, mirelitet, és hó végén csak a kenyeret, felvágottat és a könnyen romló terméket kell megoldani. :)
18/35 anonim válasza:
rezsi 70 ezer. kaja,pia, bagó és egyéb pedig 40 ezer. 2 főre. és nekünk sem marad hó végére 2-3 ezer ft-nál több. pedig semmi extrát nem veszünk.
19/35 anonim válasza:
lakáshitel 100,személyi kölcsön 80,fűtés 50,egyéb rezsiköltség 50, kaja 70,pipere,tisztítószer,pelenka stb 40.
4fő
20/35 anonim válasza:
albérlet 30ezer, közös költség 4000, áram 7000, digi 6000, víz 4000, fűtés nyáron 10ezer, télen 20, vagy több. szóval rezsi 30-40ezer. kaja, háztartási dolgok kb 60-70. plusz egy áruhitel 10ezer. ez rosszabb esetben kb 100ezer és ketten keresünk 170et plusz kajabón. a hónap végére nem nagyon marad pénzünk. a többit elbulizzuk, új ruhát vásárolunk, vagy díszítjük a lakást ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!