Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok ha a...

Hogyan reagálnátok ha a társatok azzal gyanusítana meg hogy megcsaltad, pedig nem?

Figyelt kérdés
Idegesek, sértettek lennétek, vagy nyugodtak maradnátok?
2011. nov. 29. 10:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Sok erőt hozzá,drukkolok neked!!! Ez hülyén hangzik,de biztatásnak szánom!!!! Esetleg,ha nem gond,megírod majd,mi volt? 30N
2011. nov. 29. 15:22
 32/36 anonim ***** válasza:
jól a körmére néznék,mert valszeg ő csalfa. és kikérném magamnak,de nyugodtan,halkan,csak 1x elmondva. aztán faképnél hagynám
2011. nov. 29. 15:56
 33/36 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Minden apró rezdülését észrevétlen szemléltem, és végig nyugodtan beszéltem. Ő is. Elmondta hogy az előző napi szolgálat alatt történt valami (ezt nem mondhatom el) ami miatt ingerült és ideges volt, és amiatt reagált úgy ahogy. Ismerem őt tíz éve, ismerem minden apró rezdülését, a hanglejtését, és nem hazudott. Én megértettem őt, ő pedig engem. Elnézést kért az ingerültségéért, és én is azért mert így viselkedtem, hogy rosszra gondoltam. A munkahelyén változások lesznek illetve folyamatban vannak, ez is megviseli, és az előző napi szolgálat is amit megbeszéltünk. Elmondta előre hogy lesz még olyan amikor nem fogunk tudni akkor beszélni, és nem azért amit én feltételeztem, hanem a munkája miatt. Azt hiszem, minden rendben van. És még azt is mondta hogy nincs oka megcsalni engem, mindent megkap tőlem, és jól érzi magát velem.
2011. nov. 29. 16:38
 34/36 anonim ***** válasza:
Egy biztos! A rendőrök olyan helyzetbe kerültek /ahogy az egyik ellenzéki politikus írta: gyakorlatilag kiherélték őket/, hogy nem lehet csodálkozni, ha kínjukban még a családi kapcsolataikban is megváltoznak. Próbálj vele megértő és türelmes lenni. Hamarosan úgyis kiderül az igazság.
2011. nov. 29. 17:37
 35/36 A kérdező kommentje:
Már tudom hogy nem csalt meg.
2011. nov. 29. 17:46
 36/36 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, hálás vagyok érte. Rengeteget segítettetek! Köszönöm!
2011. nov. 29. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!