Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok ha a...

Hogyan reagálnátok ha a társatok azzal gyanusítana meg hogy megcsaltad, pedig nem?

Figyelt kérdés
Idegesek, sértettek lennétek, vagy nyugodtak maradnátok?
2011. nov. 29. 10:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha "csak" megcsalás lenne a vád, akkor az történne amit a 2. válaszadó is leírt.

Viszont ha közben meg akarná nekem magyarázni, hogy mit érzek, akkor biztos ideges lennék (pl. de tudom, hogy nem szeretsz, mert... - típusú vádaskodás). Egy dolog van, amivel ki lehet hozni igazán a sodromból, és az az, ha az érzéseimet kérdőjelezik meg.

2011. nov. 29. 12:40
 22/36 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam neki hogy nem szeret, csak a fentebb leírt viselkedését tettem finoman szóvá.
2011. nov. 29. 12:50
 23/36 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy sztem sok pasi tényleg olyan hülye,hogy elmeséli,a kollégája hogy csalja az asszonyt,aztán elfelejti,hogy elmesélte,és megcsinálja ugyanazt. Én is azt gondolnám,hogy megcsal.De míg nincs bizonyíték,addig sokat nem tudsz tenni. Várj,lesz még ilyen.Rá kellett volna kérdezni,hogy miért nem használhat telót,és akár elmondhatod neki azt is,hogy a kollégája esetét már elmesélte. Szerintem azért távolodott el,mert bűntudata van,de ez nem biztos,csak kb átérzem a helyzetedet.
2011. nov. 29. 12:55
 24/36 anonim ***** válasza:

És ha számára vége lenne a témának,akkor nem lenne elutasító,hiszen,mint írtad,az előző 2 alkalommal nem volt ilyen,teljesen normális volt.

Amúgy sokan vannak,akik pont akkor nyugodtak,ha megcsalnak,és rákérdezel,mert színlelniük kell! Bár nem tudnak szeretetteljesen viselkedni. És akkor idegesek,ha úgymond megrágalmazzák őket. De ez tényleg nem igaz mindenkire.

2011. nov. 29. 13:00
 25/36 anonim ***** válasza:

halál nyugodtan körberöhögném. :D ilyet még csak nem is gondolhat rólam...mert nálam hűségesebb nő, nem létezik ezen a világon.

de ezzel pontosan tisztában van a férjem, szóval mégcsak féltékeny sem volt soha, nemhogy bármivel gyanusítgasson... 27/nő

2011. nov. 29. 13:23
 26/36 anonim ***** válasza:
Bosszantana, de a bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. Én nem mentegetőznék neki.
2011. nov. 29. 13:36
 27/36 A kérdező kommentje:
Mint említettem rendőr. Vannak dolgok amiket nem mondhat el nekem, és volt hogy üzent hogy most pár óráig nem lehet nála teló. Pár óráig, de nem 12 vagy 24 órán keresztül. Hát én ezt nem hittem el neki. Mármint azt hogy este fél hatkor üzen, hogy aznap már nem tudunk beszélni 12 órán keresztül.
2011. nov. 29. 13:39
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom hogy ahol felmerül ez a gyanú és van egy ilyen megérzésed akkor az általában be szokott jönni.

ha valami hirtelen változás történik a megszokott rutinban akkor ott lehet valami. pl én így jártam az egyik régi exemmel. régen sokat játszottam a telefonjával(mivel neki újabb volt és volt rajta olyan játék ami az enyémen nem) sosem szólt érte én meg nem is néztem sosem sem a hívásait sem az sms-eit, mert bíztam benne, és nem kémekedtem utána. aztán egyszer csak nem engedte már hogy játsszak a telóján, mondván hogy az az ő privát szférája és onnantól kezdve még a wc-re is magával vitte!! na meg ha hívták akkor kiment hogy ne halljam a beszélgetést!na ekkor gyanút fogtam. egyszer véletlenül elfelejtette őrizni a telefont és én belenéztem. flörtölős sms-ek egy ismeretlen csajtól, + rengeteg hívás. na akkor lebukott. szakítottam is vele.

2011. nov. 29. 13:45
 29/36 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy az előtte lévő kapcsolatomban megcsaltak, ráadásul a legjobbnak hitt barátnőmmel. Akkor is ugyanilyen agresszíven viselkedett velem az akkori barátom, amikor gyanus lett pár dolog. Én voltam a hülye, a bolond, nem bízom benne stb és kiderült nagyon is jól éreztem. Most is hasonlót érzek, és a reakció ugyanaz. Ha bevallaná hogy megcsalt, akkor megkönnyebbülnék és megnyugodnék, mert ez a bizonytalanság, tehetetlenség mindennél rosszabb!
2011. nov. 29. 13:54
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy meghallgattatok. Ma vagy holnap beszélek vele erről, és meglátom mi lesz. Ha a legrosszabb, akkor összetört szívvel és sajgó lélekkel, de kiadom az útját.
2011. nov. 29. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!