Szóval össze jöttem egy férfival és alapból bunkó a stílusa itt ezalatt azt értem hogy beszólogat és megmondja a frankót,de ellenben nagyon kedves is,és szeretni való.Néha zavar ez a helyzet amit megmondok neki,de nagyon szeretem és próbálgatom kezelni a helyzetet!Ti hogyan tennétek ezt?
Alapból bunkó a stílusa, de nagyon kedves??? Most akkor mi van?
2011. nov. 29. 09:05
2/14 anonim válasza:
Az én párom is hasonló. Időnként vannak olyan beszólásai, hogy aki nem ismeri sírva szalad el. (Na jó ebben azért van némi túlzás.) Én ugyanabban a stílusban vissza szoktam szólni, ekkor kissé észbe kap. Illetve apukája azt mondta anno a kapcsolatunk kezdetén, hogy csak azzal szemben enged meg magának kicsit erősebb humort, akit nagyon szeret.
2011. nov. 29. 09:06
3/14 anonim válasza:
Soha nem kezdenék bunkóval, se mint partner se mint barát
Megmondja a frankót? Ez tetszik:)) Klassz lehet vele társaságba elmenni, nem gondolod?
Ha neked erre van igényed, akkor fogadd el, hogy ő ilyen, mert abban ne bízzál, hogy sokat fog változni.
Átformálni valakit nem lehet, egyengetni igen, de ennél többet ne várjál.
2011. nov. 29. 09:07
4/14 A kérdező kommentje:
Azért nem szégyenkezek vele,mert nem azt mondja hogy mennnyé mááán te paraszt!Hanem magabiztosan megmondja ha valami nem tetszik neki.És igen ez mellett meg tud nagyon kedves is lenni,ez a két véglet!
2011. nov. 29. 09:10
5/14 anonim válasza:
Akkor mit vársz itt?:) Hogy kezelési útmutatót adjanak? Annak az ő zsebében kellene lennie.:)
Ha szereted és neked ez jó, akkor fogadd el,amíg van ahhoz türelmed hogy kezeld a helyzetet. Jobbat nem tudok:))
2011. nov. 29. 09:15
6/14 anonim válasza:
En nem nevezném ezt bunkósàgnak, legalàbb ki mondja,ami nem tetszik neki. Nem hagyja, hogy ràszàlljanak. Az én férjem csak egy kicsit lehetne bunkó, mert mindig lapit, és rà van mindenki kapva.
2011. nov. 29. 09:23
7/14 anonim válasza:
2.vagyok
Nekem is furcsa, hogy bunkóságnak nevezzük az őszinteséget. Mert leegyszerűsítve a dolgokat erről van szó.
2011. nov. 29. 09:24
8/14 anonim válasza:
Először is tanuld meg hogy veled is mindig ilyen szókimondó lesz.Példa,nem sikerült a kaja.
Egy empatikus férj azt mondja,drágám ez nem sikerült valami jól,majd legközelebb jobb lesz.
Egy bunkó.
Hogy lehet ilyen ehetetlen kaját az asztalra tenni.
Van külömbség a kettő közlési mód között,pedig a mondandó ugyanaz.
A másik hogyha ő másoknak megmondja a frankót,akkor bevállalja azt is ha neki is megmondják?
mert ismerek ilyen embert,mindenkivel kritikus és őszinte de ha neki megmondják a frankót akkor hárit és bedühödik.
2011. nov. 29. 09:33
9/14 anonim válasza:
Szerintem ha valaki beszólogat mégha őszintén is az bunkóság.
2011. nov. 29. 09:35
10/14 anonim válasza:
Nem szeretem, amikor valaki megmondja a frankót. Az őszinteség jó dolog, de van, amikor nem kell kimondani, amit gondolunk. Ezt intelligenciának hívjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!