Mi volt a legdurvább beszólás amit életed során kaptál valakitől, és nagyon megmaradt benned?
# 8/10 Időpont ma 21:39
Azt Jet pack-nek hívják. Amúgy irigyellek...
21:41!
Borzalmas lehetett! Nagyon sajnálom. Iszonyú,hogy mennyire rosszindulatúak az emberek...Én süllyedek el szégyenemben...
A páromtól nemrég: "Minek töröd magad, úgyse leszel sose zenész, inkább csinálj vacsorát."
Előzmény: miatta nem mentem zeneakadémiára, mert szerelmes voltam és hülye és azt hittem, boldogok leszünk együtt, fontosabbnak éreztem őt, mint a zenélést. Elmentem egy kamu egyetemre, hogy azért a szüleim is örüljenek, hogy lesz valami diplomám, és most pácban vagyok, zenélnék, de már csak fizetősre mehetnék, ami félévente 800 ezer, és nem tudom kifizetni.
Most gondolkodom, hogy elhagyjam-e. Tény, hogy felindulásból mondta és éhes és fáradt volt, na de akkor is..
Exemnek voltak nagyon kedves beszólásai, amiken sokáig nem tudtam túltenni magam, pl.
"Az egész családod beáscigány." (Mert mi szegényebbek vagyunk sokkal, mint ők.)
"Csak azért nem hívlak, mert idegesít a hangod is."
"Te mániákus depressziós vagy." (Megpróbálta beadni nekem, hogy én mentális beteg vagyok, és azért képzelem azt, hogy ő megcsal engem. Ennél érdekesebb kifogást még nem hallottam. :D )
És még sorolhatnám. De szerencsére ő már a múlt.
10 éves voltam mikor unoka húgom született és akkor még tv mutatták az újszülötteket és ő sírt erre az apai nagymamája beszólt nekem
"Hogy azért sír mert meglátott engem"
21:48-as! Ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__2297109..
És ez csak egy a gonoszságai közül. Amúgy él még.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!