Nők, titeket nem idegesít, ha a férfiak azt mondják, túlreagáltok valamit?
Figyelt kérdés
Másképp jár az agyunk, sokszor érzelmi alapon cselekszünk, ez természetes, de azt tapasztalom, hogy mi, nők, sokszor megkapjuk komoly helyzetekben is, hogy túlreagáljuk a dolgokat, hisztizünk. Ha a párod nyíltan flörtöl egy nővel és kiakadsz, túlreagálod, hiszen "nem vagytok egymáshoz nőve". Ha te flörtölnél egy férfival, a párod azt a tanácsot kapná, hogy hagyjon el rögtön. Ha valamit igazságtalannak tartasz, túlságosan hisztérika vagy, ha te teszel igazságtalanságot, egy szemét nőszemély vagy. Ha meghal a háziállatod, túlreagálod, mert biztos, hogy egy magányos szingliként élsz. Ti nem kaptátok ezeket még meg? Nem csak olvasom, de látom is a környezetemben ezt a fajta felfogást. Legtöbbször férfiak szeretik ezt előszeretettel mondogatni, mintha nem akarnák, hogy legyenek érzéseink.2011. nov. 28. 20:38
11/14 anonim válasza:
Szerintem ebből hiszti lesz. :D
12/14 anonim válasza:
nekem ilyet még sose mondtak, pedig nem szoktam leszarni mindent. Lehet, hogy neked kellene elgondolkodni?
13/14 anonim válasza:
Én is megszoktam kapni ezt,mert ha van például egy konfliktusunk és szeretném megbeszélni,ezzel már túlreagáltam mindent.Részéről le van tudva hogy zárjuk le a témát és meg se kell beszélni,pedig ez nem megoldás mert csak gyűlik a megoldatlan probléma ami akár ahhoz is vezethet hogy elválunk egymástól.
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem egyre kevesbé toleránsak egymással az emberek, már alig fontosak az igazi értékek, illetve aki próbálja őket megőrizni, azt lehordják.
2011. nov. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!