Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkozásokkor miért érez...

Találkozásokkor miért érez arra mindig mindenki késztetést, hogy megkérdezzék van-e barátom?

Figyelt kérdés

Tegnap ünnepeltük az egyik nagynénémet, ott voltak a velem egykorú gyerekei. Ritkán találkozunk, de mindig megkérdezik van-e pasim. Mondom nincs....Persze nekik mindig van, volt már nekik több éves is, de soha sincsenek egyedül.

Ma is találkoztam egy ismerőssel, próbálom terelni a beszélgetést hogy ne kerüljön szóba a pasi téma, de persze ő is megkérdezte. Mondom nincs. Erre ő: "Vársz még?" Na persze, mire várnék bazze, egyszerűen nem jön össze soha, és már elegem van...Mit mondjak ilyenkor?

22/L

2011. nov. 28. 15:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Válasz helyett, tegyél fel te is egy kérdést, "és ti mikor váltok?"
2011. nov. 28. 21:27
 22/26 anonim válasza:
Én is pont igy voltam mint te,mindenki kérdezgetett engem is,de én nem vettem fel éltem az életemet,buliztam.Nem görcsöltem hogy éppen nincs senkim,és lám 28évesen megtaláltuk egymást a párommal,nemrég volt az eljegyzésünk,és akik akkor kérdezgetek azok már vagy elváltak vagy boldogtalan házaságban élnek.
2011. nov. 28. 22:04
 23/26 anonim ***** válasza:

nem tudom ,miért kell ezt rosszindulatnak titulálni..

Azért veszed ennyire a szívedre,metr nincs barátod. Ők meg csak azért kérdezik,mert ez egy sablon téma amit bármikor,bárkinek fel lehet dobni,pont mint az időjárást.

Ha lenne barátod,nem lennél felháborodva (a smemi miatt egyébként)

2011. nov. 28. 22:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Azért, mert nekik ez a fontos. Ha van pasid, akkor jó, ha nincs, akkor van min csámcsogni...miért nincs, biztos azért nincs, mert....

Nekem volt egy barátnőm, ő akárkivel látott, aki pasi volt, mindig megkérdezte, hogy "ő a pasid?". Akikkel látott, azok általában haverok voltak, néha a bátyám. Egyszer nagyon sz*r napomon talált be, épp haverommal mászkáltunk a városban, amikor bepattant elém, hogy "szia, na látom végre van pasid". Nem volt kedvem elkezdeni magyarázkodni, ezért faarccal közöltem, hogy nem a pasim, hanem a 3-as számú szeretőm, és ne haragudjon, de sietnem kell, ha estig az összes barátomat meg akarom látogatni. Azóta kétszer találkoztunk, csak annyit kérdez, hogy jól vagyok-e...

Próbáld ki, tuti siker. :D

2011. nov. 28. 23:28
 25/26 anonim ***** válasza:

Volt egy régi barátnőm akivel eltávolodtunk egymástól,de nagyritkán ősszefutottunk.

Mindig megkérdeztem hogy áll pasifronton.A válasz nincs.Ez ment éveken át.Nem firtattam miért nincs ,teljesen más témákról beszélgettünk.

Eljött megint,beszélgettünk majd rákérdeztem ujra,erre felvidult arcal mosolyogva mondta,azt hittem már sosem kérdezed meg mert a válasz van,és elkezdett mesélni,öröm volt hallgatni.

Nem bántásból kérdeztem meg mindig hanem azért mert érdekel az élete.Időjárásról meg tv sorozatokról idegenekkel beszélgetek,akik különösképp nem izgatnak.

Támadásnak beszed,pedig egyáltalán nem biztos hogy ő ezt annak szánja.

2011. nov. 29. 09:20
 26/26 anonim ***** válasza:

te inkább kényelmetlenül érzed magad, hogy még mindig azt kell mondjad, hogy nincs párod

ha lenne párod akkor szívest örömest válaszolnál, hogy igen van és akkor folytatnád, hogy x ideje vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk stb stb

Mondom nincs. Erre ő: "Vársz még?" Na persze, mire várnék bazze, egyszerűen nem jön össze soha, és már

elegem van...Mit mondjak ilyenkor?

igen mond ezt, nincs ebben semmi rossz

úgy látom te már nagyon szeretnél valakit magad mellé, de sajnos ha te egy 2-es vagy akkor ne akar rögtön egy 5-öst, mert akkor valóban soha nem fog össze jönni

2011. nov. 29. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!