Hogy érdemes kezelni a férfit/helyzetet?
A srác most 28 éves, 5 éves kapcsolata volt és ráadásul már jó ideje vége... én nem várnék rá. Megmondom miért. Az az 5 év elvette a fiatalságát. Most azzal barátkozik, hogy flörtöl, mert eddig ilyen nem volt...aztán majd bátrabb lesz és jön a többi. A smáolgatás, stb. Olyan ez nekem, mintha most kezdené kiélni magát, amit ugyebár fiatalabb korában kellett volna. 28 évesen egy férfinak már ilyeneken túl kellene lennie.
Íme egy tökéletes példa arra, hogy nem érdemes fiatalon, tapasztalatlanul több éves kapcsolatokba ugrani és vakon hinni, hogy fiatalon is meg lehet találni a Nagy Ő-t.
Hát.. én a saját tapasztalatom fogom leírni neked.
Férjemmel anno 7 évig legjobb barátok voltunk. Neki mindig is tetszettem, nekem akkor esett le, hogy többet érzek iránta, amikor lezártam egy 5 éves kapcsolatomat. A gond csak az volt, hogy neki akkor épp volt barátnője, akivel a kapcsolata már haldoklott. Én nem akartam belerondítani a kapcsolatukba, de mivel egy a baráti körünk, kipletykálták a többiek, hogy mit érzek iránta. Se szó, se beszéd, másnap szakított a barátnőjével, majd átjött hozzám. Megbeszéltük a dolgokat, örült neki nagyon, hogy így érzek és hogy ő is nagyon szeretné, de időre van szüksége.
Na, hát ez az "időre van szüksége" ez annyira volt helytálló, hogy még aznap este megcsókolt, másnap ott aludtam nála és onnantól már csak a cuccaimért jöttem haza.
Szóval ne vedd sértésnek, de én erre azt mondom, hogy ez az időre van szükségem, ez csak egy duma. Ha a vonzalom és a szimpátia megvan és még érzelmek is motoszkálnak, akkor nincs semmi, ami visszatarthatna titeket egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!