Hogy érdemes kezelni a férfit/helyzetet?
Kedves harmadik: köszi neked is.
A volt csaj nem építette le az önbizalmát, csak neki se volt lehetősége arra, hogy tovább építgesse, mert mindenhova együtt jártak. Én tényleg megértem őt, csak ez meg nekem rossz már így. Mikor együtt vagyunk, olyan velem, mintha járnánk, látom rajta, hogy jól érzi magát, aztán meg letagadja, hogy járnánk és ha valaki rákérdez, mi van köztünk, azt mondja: nagyon jóban vagyunk. De ez meg olyan semmilyen. Nem sejteti, hogy több is van a háttérben. :(
A kapcsolatának bő két éve vége, eleinte sokat szenvedett, de mára már úgy tűnik, kilábalt belőle. És ő próbálkozott nálam, nem én nyomultam rá. Igazából arra is gondoltam most az utolsó mondatodnál, hogy lehet azért nem akar kapcsolatot, mert akkor fel kellene hagynia a flörtölgetéssel? Ami viszont jólesik neki. És hát én ott vagyok mert azért kellek neki, de csak ebben a minőségben, hogy nem mondjuk ki azt, hogy járunk. Bár ez csak feltételezés...
Nekem ez eléggé fura, hogy már két éve szakítottak, és még mindig erre hivatkozik, ennyi idő alatt azért túl lehetne már lépni, ha pedig nem, akkor valószínűleg még mindig kellhet neki az előző barátnő... vagy az egész csak egy ürügy ahhoz, hogy veled miért nem jár.
Bár szerintem alapvetően nem rossz indulatú, meg nem akar direkt kihasználni vagy ilyesmi, de gondold át, ez neked jó így? Elég? Ha nem, akkor ne várj rá, szakítsd meg vele a kapcsolatot, aztán várj, hátha mégis rádöbben, hogy beléd szeretett és összekapja magát. Ha ez nem történik meg, akkor valószínűleg nem jelentettél neki sokat és később se lett volna túl sok esélyed, hiába vársz rá.
Ez oké, hogy jó esik neki a flörtölés, nincs ezzel semmi gond, viszont aki komoly kapcsolatra vágyik, annak nem ez az élet nagy öröme, hogy hány csajjal flörtöl.
Én a helyedben nem hagynám, hogy játszadozzon, mert bár őszintén elmondja mi a helyzet, mégis csak játék ez az egész, nem? Elvégre úgy kezel, mintha járnátok, ez valamilyen szinten hitegetés, még akkor is ha az ellenkezőjét mondja.
egyébként pedig, ha ezt érzi, hogy valami kimaradt, mert ezzel a lánnyal volt 5 éven át, és most sok új lány tetszésére van szüksége, akkor nem fog veled kapcsolatba lépni, vagy ha mégis, valószínűleg melletted is folytatná a flörtölést, ami ha téged nem zavar, akkor nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!