Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy szeretőm aki állandóan...

Van egy szeretőm aki állandóan kémkedik utánnam és mindent tud rólam. Szerintetek mit érez irántam?

Figyelt kérdés

2011. nov. 28. 11:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mindenesetre beteg.
2011. nov. 28. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Az ilyen zaklatóknak komoly problémájuk van ami miatt kevés emberi kapcsolatot tartanak fen így ha intim viszonyba kerülnek valakivel ahoz ragaszkodnak mert tudják hogy nem igen lesz még egy ilyen eset,

ez nem szerelem még ha ő erre esküszik is.

2011. nov. 28. 20:33
 13/22 A kérdező kommentje:
jah.....és ha meglát valahol képes többször is eljönni arra.....és nincs férjem.!
2011. nov. 28. 22:26
 14/22 A kérdező kommentje:
és van felesége de ha teheti sosincs otthon mert nem szereti.....csak aludni jár haza.....
2011. nov. 28. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

"Van egy szeretőm aki állandóan kémkedik utánnam és mindent tud rólam."

Általában az emberek mindent tudni szeretnének a másikról, ha már szeretői státuszba kerülnek.

Vagyis ez NORMÁLIS !

Az viszont NEM NORMÁLIS, hogy viszonyt folytatsz egy nős pasival titokban, és még te háborogsz.

Reméljük, hogy a felesége megtép majd!!

2011. nov. 29. 11:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez a kapcsolat mint minden másik 2 emberen mulik......és nem én kezdtem hanem őőőőő!!!!!!!!!!!!!a felesége meg így járt hogy nem tudja neki azt nyújtani amit én......
2011. nov. 29. 11:54
 17/22 A kérdező kommentje:
ha meg nem tudtok normálisat hozzászólni inkább akkor ne írjatok semmit.....kössz
2011. nov. 29. 17:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát ez betegnek látszik. Mindenképp szakítsd meg vele a kapcsolatot (igaz, hülye dolog volt az is, ha pl. úgy vágtál bele, hogy vagy ő vagy te kapcsolatban él(sz).)
2011. nov. 29. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
A kérdező szabad ember a férfi pedig egy ribanc, mert megcsalja a feleségét.
2011. nov. 29. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Jah...őőőőő kezdte, de neked meg muszáj volt viszonozni a közeledést, mi? Ezzel még nem tisztultál ám meg előttünk.
2011. nov. 30. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!