Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg le kell lépnie otthonról?

Tényleg le kell lépnie otthonról?

Figyelt kérdés

Páromról lenne szó.

Az anyja ma azért nem ment dolgozni, h be tudjon menni a hivatalba, h kijelentse mert tudja, hogy másképp nem küldheti el. Nincs erre valami törvény, h nem lehet már akárkit kirakni a házból csak úgy?

Ráadásul tudja, h most megy neki a legsz*rabbul, mert melózik + hétvégente suliba jár a szakma miatt, rengeteg pénzbe kerül az utazás is meg a suli is, még a kaját is dugják előle. Ráadásul nem is az anyja, hanem a pasija.

Amúgy most ment el dolgozni nemrég az anyja, egyébként munkakerülő és mindig azt számolgatta (amikor lent voltam fél évig náluk, vidéken) h kit tud, mennyivel lehúzni.

20/L, párom 20/F

2011. nov. 28. 10:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

a fa ingyen van, ha lopják akkor igen ha nem akkor pedig venni kell és nem kis pénz

ezek a kérdések már néha kiakasztanak, hogy jön egy csaj aki elkezdi szidni a párja anyját, hogy ilyen mocsadék meg olyan mocsadék,nem dolgozik, munka kerülő, segélyeken él, enni nem add a fiának, meg lehúzza anyagilag, elzavarja otthonról a végén az is kiderül hogy a kis csaj is ott élősködik és a kis ujját nem mozdítja meg

oké te csak fél évig laktál ott, de akkor is ott mersztetted a pics.d

ha nem tetszik a helyzet akkor lépjen le, de neked szerintem az ő családi dolgaikhoz nem sok közöd van, fogalmad sincs hogy valójában mi van a háttérben, azért mert a párod elmondja az ő verzióját még közel sem biztos, hogy igaz is

2011. nov. 28. 11:22
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

A kérdéshez visszakanyarodva: igen, ha az anyja kirakja, akkor le kell lépnie. Elmúlt már 18 éves, így a szülőnek nem kötelessége eltartani és/vagy lakhatást biztosítani neki.

De talán neki is jobb lesz így, megszabadul egy lehúzós anyától, nem gondolod? Keressetek neki valami helyet, ahol ellehet, akár nagyszülők, akár nálatok, ha már te lehettél náluk egy fél évet, így tudod viszonozni neki.

2011. nov. 28. 11:33
 13/30 anonim ***** válasza:
21%

Nem gondolod, hogy egy kicsit sok amit itt leirkalsz? Ki vagy Te?

Egy kis baratno, aki azt latja amit akar. Rakj rendet otthon a csaladod korul. Messze vagy Te meg attol hogy mas valakit sz.rozzal. Nem tudsz semmit a csaladrol, cssak amit lattal az elmult par honapban.

2011. nov. 28. 11:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Úgy látom csak egy ember értette a kérdést, köszönöm a válaszod 11:33.
2011. nov. 28. 11:54
 15/30 A kérdező kommentje:
FromOz! Nem tudom hány éves vagy illetve, h van e gyereked, de ezek szerint te nem segítenéd az előrejutását. Itt nem arról van szó, h vegyen neki lakást v. kocsit, hanem, h fél évig amíg tart a suli hadd húzza meg magát otthon. Ennyi.
2011. nov. 28. 11:58
 16/30 anonim ***** válasza:
16%
A kerdest mindenki ertette, de a kommentalas hozza, az ami nem tetszik, nem jott be.
2011. nov. 28. 11:58
 17/30 A kérdező kommentje:

Csak egy töredékét írtam le amit látok, de amit nem az szerintem jobb is.

Mesélhetnék még, h a legnagyobbik gyereke a mindene aki mellesleg drogozik és 23 évesen apa lett ehelyett leszaladgál az anyjához (napokra, csak mert ott drogozhat) és még ő van megvédve. Szerinted milyen érzés lehet ez a barátnőjének aki meg otthon van a gyerekkel?? Oké, értem én az anya a gyerekét védi, de nem mindegy, h milyen esetben.

2011. nov. 28. 12:06
 18/30 anonim ***** válasza:
16%
Ha nagyon akarod tudni, fiam van, lakast vett, mi is segitunk hozza, itthon lakik, dolgozik, kajajat, futest, stb mi alljuk, soha nem kertem semmit, pedig dolgozik, jobban keres mint en. Idosebb mint Te. Viszont minden tiszteletet megad, tudja hogy ilyen szajjal nem elhetne itt velunk. Ezt mar 2 eves kora ota raneveltuk.
2011. nov. 28. 12:08
 19/30 A kérdező kommentje:
És szerintem ki adott a kisgyereknek enni??? Hát képzeld el, h mi. Amikor elment az anyja hazulról kizárta a szobából a gyereket ahol a hűtő is bent van. És olyan is volt, h a gyerek az anyja után ordított, h éhes vagyok. Az meg meg akarta verni mert beégeti a szomszédok előtt. Ha te nem így beszélnél erről a nőről akkor te sem lehetsz vmi erkölcsös ember.
2011. nov. 28. 12:09
 20/30 A kérdező kommentje:
Akkor meg nem értem mért vagy ilyen ellenséges.
2011. nov. 28. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!