Tényleg le kell lépnie otthonról?
Páromról lenne szó.
Az anyja ma azért nem ment dolgozni, h be tudjon menni a hivatalba, h kijelentse mert tudja, hogy másképp nem küldheti el. Nincs erre valami törvény, h nem lehet már akárkit kirakni a házból csak úgy?
Ráadásul tudja, h most megy neki a legsz*rabbul, mert melózik + hétvégente suliba jár a szakma miatt, rengeteg pénzbe kerül az utazás is meg a suli is, még a kaját is dugják előle. Ráadásul nem is az anyja, hanem a pasija.
Amúgy most ment el dolgozni nemrég az anyja, egyébként munkakerülő és mindig azt számolgatta (amikor lent voltam fél évig náluk, vidéken) h kit tud, mennyivel lehúzni.
20/L, párom 20/F
A másik, meg h nem dolgozott, de lusta mint a sz*r. Kutyákat tart, h évente egyszer becsússzon egy kis pénz, de szegény kutyák úgy vannak tartva, h az borzasztó, nincsenek takarítva, télen nem egy éhen halt. Aki még a saját gyerekeit nem tudja eltartani, (4 fia van egyébként) az ne tartson kutyákat, ha még kipucolni is lusta a helyüket.
Egyszer pl. csinált tojásrántottát a pasijának, a kisfiú meg ment az anyjáho, h anya éhes vagyok és erre az volt a válasza, h " Menjél át mamádhoz" És ez már este 6 kor volt.
Éljetek külön és nem lesz gond.
Ha anyós ugyis csak lehúzza a párodat akkor ez a legmegfelelőbb megoldás.
Nem szeretem az ilyet.
Ha majd önnálóak lesztek,saját magatokat eltartjátok akkor biráld anyóst addig ne,mert ha jól veszem ki a szavaidból a párodat félig meddig anyós tartja el,lakhatás+rezsi.
Igen,lehet hogy rosz a helyzet,lehet hogy anyós egy szemétláda de akkor is függ(tök) tőle szóval addig ne nagyon mérgelődj mig nem találtok más megoldást.
Én nem élek ott, sőt már látogatóba se megyek le azok után amiket ez a nő csinál.
A másik meg igen, eddig mindig leadott és most, h elkezdte a sulit nem tud, de a kaját magának veszi. Ja és az a rezsi csak a víz, meg a villanyhasználatot jelenti, egyébként 5en laknak ott és a fűtésért nem kell fizetni, mert kályha van és ki kell menni fát vágni. Na de nem is ez a lényeg, hanem, h a saját gyerekének nem tuda ennyit segíteni? H fél évig hadd húzza meg már magát utána el is tud menni albérletbe. Ja és olyan is elhangzott már a nő szájából, h "alá tudnák tenni" ez mi??? Ilyet ki mond a gyerekéről?? Na mind1 most viszont tényleg alá is tesz azzal, h kijelenteti és kidobja.
Akkor inkább kérdezzem úgy, h ha lenne egy 20 éves fiad aki dolgozik és minden hónapban lead, plusz még a kaját is magának fizeti és most szeretne elmenni egy suliba ami 8 hónapig tart és nagyon drága és mondaná neked, h anya ha elkezdem a sulit nem tudok leadni pénzt mert elvisz mindet a suli az utazás meg a kaja. Akkor te azt mondanád, h hát édes fiam akkor ne menjél suliba. (?)
Ráadásul a gimit azért nem tudta befejezni mert anyja nem vette meg a bérletet. ( abba a faluba nincs gimi és be kell utazni egy másikba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!