Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg le kell lépnie otthonról?

Tényleg le kell lépnie otthonról?

Figyelt kérdés

Páromról lenne szó.

Az anyja ma azért nem ment dolgozni, h be tudjon menni a hivatalba, h kijelentse mert tudja, hogy másképp nem küldheti el. Nincs erre valami törvény, h nem lehet már akárkit kirakni a házból csak úgy?

Ráadásul tudja, h most megy neki a legsz*rabbul, mert melózik + hétvégente suliba jár a szakma miatt, rengeteg pénzbe kerül az utazás is meg a suli is, még a kaját is dugják előle. Ráadásul nem is az anyja, hanem a pasija.

Amúgy most ment el dolgozni nemrég az anyja, egyébként munkakerülő és mindig azt számolgatta (amikor lent voltam fél évig náluk, vidéken) h kit tud, mennyivel lehúzni.

20/L, párom 20/F

2011. nov. 28. 10:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom a párod csak tett(vagy pont hogy nem tett semmit) azért, hogy az anyja ki akarja paterolni.
2011. nov. 28. 10:08
 2/30 anonim ***** válasza:
42%
Valami elozmeny biztos volt. Lehet parod viselkedesebol elege lett anyjanak. Egyebkent miert eltel naluk fel evet, ha anyja nem dolgozott, gondolom nem volt penz sem?
2011. nov. 28. 10:11
 3/30 A kérdező kommentje:
Párom dolgozott, leadtunk pénzt és magunknak főztem, az anyja meg a gyerektartásból meg abból, h húzza a volt férjének az anyját (minden hónapban, nyugdíjkor már ott várja a nagyit) jah meg ott van a pasija is, aki dolgozik.
2011. nov. 28. 10:13
 4/30 A kérdező kommentje:

A másik, meg h nem dolgozott, de lusta mint a sz*r. Kutyákat tart, h évente egyszer becsússzon egy kis pénz, de szegény kutyák úgy vannak tartva, h az borzasztó, nincsenek takarítva, télen nem egy éhen halt. Aki még a saját gyerekeit nem tudja eltartani, (4 fia van egyébként) az ne tartson kutyákat, ha még kipucolni is lusta a helyüket.

Egyszer pl. csinált tojásrántottát a pasijának, a kisfiú meg ment az anyjáho, h anya éhes vagyok és erre az volt a válasza, h " Menjél át mamádhoz" És ez már este 6 kor volt.

2011. nov. 28. 10:18
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Éljetek külön és nem lesz gond.

Ha anyós ugyis csak lehúzza a párodat akkor ez a legmegfelelőbb megoldás.

2011. nov. 28. 10:19
 6/30 A kérdező kommentje:
Előzmény annyi, h a suli miatt nem tud leadni, de a kaját nagyjából tudja állni magának.
2011. nov. 28. 10:20
 7/30 A kérdező kommentje:
Én már nem élek ott, visszaköltöztem mert én is elkezdtem egy sulit, csak én nem hétvégésre járok.
2011. nov. 28. 10:21
 8/30 anonim ***** válasza:
26%

Nem szeretem az ilyet.

Ha majd önnálóak lesztek,saját magatokat eltartjátok akkor biráld anyóst addig ne,mert ha jól veszem ki a szavaidból a párodat félig meddig anyós tartja el,lakhatás+rezsi.

Igen,lehet hogy rosz a helyzet,lehet hogy anyós egy szemétláda de akkor is függ(tök) tőle szóval addig ne nagyon mérgelődj mig nem találtok más megoldást.

2011. nov. 28. 10:27
 9/30 A kérdező kommentje:

Én nem élek ott, sőt már látogatóba se megyek le azok után amiket ez a nő csinál.

A másik meg igen, eddig mindig leadott és most, h elkezdte a sulit nem tud, de a kaját magának veszi. Ja és az a rezsi csak a víz, meg a villanyhasználatot jelenti, egyébként 5en laknak ott és a fűtésért nem kell fizetni, mert kályha van és ki kell menni fát vágni. Na de nem is ez a lényeg, hanem, h a saját gyerekének nem tuda ennyit segíteni? H fél évig hadd húzza meg már magát utána el is tud menni albérletbe. Ja és olyan is elhangzott már a nő szájából, h "alá tudnák tenni" ez mi??? Ilyet ki mond a gyerekéről?? Na mind1 most viszont tényleg alá is tesz azzal, h kijelenteti és kidobja.

2011. nov. 28. 10:34
 10/30 A kérdező kommentje:

Akkor inkább kérdezzem úgy, h ha lenne egy 20 éves fiad aki dolgozik és minden hónapban lead, plusz még a kaját is magának fizeti és most szeretne elmenni egy suliba ami 8 hónapig tart és nagyon drága és mondaná neked, h anya ha elkezdem a sulit nem tudok leadni pénzt mert elvisz mindet a suli az utazás meg a kaja. Akkor te azt mondanád, h hát édes fiam akkor ne menjél suliba. (?)

Ráadásul a gimit azért nem tudta befejezni mert anyja nem vette meg a bérletet. ( abba a faluba nincs gimi és be kell utazni egy másikba)

2011. nov. 28. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!