A férjem elhallgat előlem valamit. Mit tegyek?
Elolvastam a válaszokat, és nem is tudok újat mondani... Csak várom, hogy neked erre mi a reakciód! :S
Szerintem sem fair egyébként, neki is állnia kellene a kiadások felét!
Szia!
Hihetetlen vagy ,hogy ezt te bírod vállalni!Mint egy igás ló én biztos úgy érezném magam! Én nem csinálnám ezt,belekeserednék tuti!
Akkor az urad Istennek képzeli magát ,nem?
Ne haragudj az őszinteségemért!
Őszintén mondom, én eléggé elképedtem attól, amit írtál. Már megbocsáss, de nem értelek.
Miért tartod el a férjed?
Miért találod furcsának, hogy megbeszéld vele a pénzügyiteket?
Miért nem találod furcsának, hogy a fizetésével nem száll be a közös költségekbe?
Miért jó ez a helyzet így neked?
MIndenkinek köszi a válaszokat! Valami hasonló reakciót vártam azt hiszem, mert biztos, hogy egy kívülállónak én is ezt mondanám.
az kimaradt a történetből, hogy az albérletnek a bevétele az hozzám jön be, szóval annyira azért nem vészes a helyzet. Biztos, hogy így sokan kicsit másképp gondolják, amit írtak. Igazából engem az anyagi dolgok nem érdekelnek, kicsit sem!! Inkább erkölcsi oldalról. Mondjuk ha nem az összegeket nézzük, hanem csak 5000 ft-os havi tartozást. ha ti szinte biztosak lennétek benne, hogy van neki, de nem mondja, hanem megoldja minden hónapban, hogy kifizesse, akkor is rákérdeznétek-e? Valami ilyesmire gondoltam én mikor a kérdést kiírtam!
Biztos, hogy én csinálok valamit rosszul, hogy hagyom az egészet.
Valaki írta, hogy tudok vele együtt élni: úgy, hogy szeretem, ő a mindenem. Nem a pénze, a háza, hanem ő és a gyerekünk. Ha nem lenne keze lába, és lenne 50millió adóssága, akkor is ugyanígy szeretném.
Mindenkinek köszönöm, hogy leírta a gondolatait, valószínűleg el fogok vele csevegni erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!