Szerintetek ez tényleg nagyon ostoba ötlet?
Saját házban élünk egy kis faluban.A párom minden nap buszozik a munkahelyére.
Tegnap felvetettem neki hogyha a gyerköc nagyobb lesz beköltözhetnénk a városba albérletbe.A városban találnék munkát,utiköltséget ott sem fizetnek pluszban még sokszor kellene 12orázni 3 műszakban.
Ha a kettőnk utiköltségét összeadjuk akkor majdnem kijön az albérlet ára.
Mikor ezt elmondtam a páromnak csaknem lehülyézett,láttam rajta hogy nem tetszik neki az ötlet.Még vissza is kérdezett hogy ugye ez csak egy vicc.Kivülállók véleményére lennék kiváncsi,ez most tényleg olyan hülyén hangzik?ostoba ötlet?
A kulcskérdés, hogy a mostani házatokkal mi történne? Mert ha eladjátok, majd kiraknak az albérletől, vagy valamelyikőtök elveszíti a munkáját, mentek az utcára?
Ha pedig megtartjátok a házat, azt minimálisan muszáj fűteni, rendben tartani, esetleg adózni utána (remélem, nem kell), máris nem jöttök ki jobban.
A párom városi gyerek,ott nőt fel ahova menni szeretnék.
A házunk megmaradna,nem kell sem eladni sem albérlő nem kell.
A páromnak van munkahelye az adott városban.
A parod azt nem erti, hogy miert laknatok mas sz.raba, miert fizetnetek masnak egy lakasert, mikor ott a tietek.
De ha esetleg kiadnatok a hazatokat, vagy eladnatok es kb ugyanannyiert tudnatok venni egyet a varosban, akkor mar maskepp latna.
lehet hogy csak lehurrog,
párom is szokta néha aztán mégis úgy csinálja ahogy mondom...
ha ugyanannyiból kijöttök, a házatokat akár ki is adhatjátok stb...az is bevétel. miért ne költözhetnétek a városba? a gyereknek meg semmi baja nem lesz, nem az albérletből albérletbe a baj, hanem az a "fontos" hogy állandóság legyen körülötte, család és iskolai barátok ne évente más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!