Ez nem normális dolog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hete volt egy családi összejövetelünk, ahol sok rég nem látott rokon is feltűnt.
Itt volt az egyik másodunokatesóm is(nagymamám féltesójának az unokája), akit egész kicsi korom óta nem láttam.
Nagyon jól néz ki, egyik leghelyesebb srác, akit valaha láttam. Sokat beszélgettünk, nagyon jó fej, vicces, aranyos fiú.
És azt hiszem, többet érzek iránta mint kellene.. eltelt 2 hét és csak ő jár a fejemben, szeretnék vele lenni, meg hasonlók.
Ez szerintem nagyon abnormális helyzet.. :( MIT TEGYEK?
16L
ő18F
2011. nov. 27. 20:17
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy legális, de én akkor sem tudnék olyan emberbe beleszeretni, akivel van közös rokonunk.
14/15 anonim válasza:
Ismertem olyat,aki hozzáment a 3.unokatestvéréhez és még gyerekük is lett.semmi bajuk,boldogok és nagyon szép kisfiuk van.
15/15 anonim válasza:
Nyugodj meg! Semmiféle akadály nincs előtted: "beltenyészeti" kockázatról szó sincs ezen a fokon (meg amúgy is: annyira fiatalok vagytok..nem házasodás kerül szóba, hanem barátság/=szerelem és együtt-járás). Ne legyenek félelmeid: indokolatlanok (házasság esetén is). Tetszhet neked ezerrel az a srác - és vice versa. Ja és a helyzet egyáltalán nem abnormális, sőt. Normális az!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!