Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem normális dolog. Mit...

Ez nem normális dolog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hete volt egy családi összejövetelünk, ahol sok rég nem látott rokon is feltűnt.

Itt volt az egyik másodunokatesóm is(nagymamám féltesójának az unokája), akit egész kicsi korom óta nem láttam.

Nagyon jól néz ki, egyik leghelyesebb srác, akit valaha láttam. Sokat beszélgettünk, nagyon jó fej, vicces, aranyos fiú.

És azt hiszem, többet érzek iránta mint kellene.. eltelt 2 hét és csak ő jár a fejemben, szeretnék vele lenni, meg hasonlók.

Ez szerintem nagyon abnormális helyzet.. :( MIT TEGYEK?

16L

ő18F

2011. nov. 27. 20:17
1 2
 1/15 anonim válasza:
"előttem író szövege".Mert ha nincs, akkor nem nagy baj, mert a nagymamádnak csak a féltestvére;)
2011. nov. 27. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Semmilyen törvény nem áll közétek. Abszolute szabad az út a szerelem előtt.
2011. nov. 27. 20:23
 3/15 A kérdező kommentje:
16 évesen hogy legyen élettársam?:D
 4/15 anonim válasza:
ja boccs:D
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor is rokon.. nem áll fent ilyen vérfertőzés veszélye?:) nem akarok "beltenyészkedni" :D
2011. nov. 27. 20:25
 6/15 anonim válasza:
akkor barátod...de ha úgy vesszük akkor csak a 4-ed uncsiddal egyenlő..tehát nem valószínű..3. uokatestvértől felfele nem baj..
2011. nov. 27. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Először is: ez még nem szerelem, csak tetszik. Másodszor: ő azóta keresett téged? Érdeklődött utánad? Egyáltalán úgy érezted, hogy tetszel neki. Mert lehet, hogy ő is ugyan ilyen abnormálisnak tartja a helyzetet, mint te.

Szóval ez az ügy lehet, hogy eleve el van ásva. :(

2011. nov. 27. 20:29
 8/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér, és remélem csúnya se:D
2011. nov. 27. 20:29
 9/15 A kérdező kommentje:
De akkor ez a dolog "legális" vagy inkább ne kockáztassak?
2011. nov. 27. 20:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Teljesen legális, szabad az út.Nem vagytok olyan közeli rokonok, ráadásul a nagyszülők is csak féltestvérek.Távoli már a rokonság.
2011. nov. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!