Tegnap leszolitott egy férfi, hogy lennék-e bikini-modell, elmondjam szüleimnek?
Ha felhívd, mond hogy elkísér az pasid és az apád is.
kérj elnézést a bizalmatlánságért, de csúnya egy világ ez!
Engem is leszólítottak egyszer egy plázában (épp valakire várva ácsorogtam), hogy igazi modellalkat vagyok. Kérdőn néztem vissza, hogy feltűnt, hogy 155 cm vagyok?
Ááá, nem gond, ledumálják, hogy a kivételes képességeim miatt eltekintsenek a magasságomtól.
Ja, 20 centivel vagyok kb a standard modell magasság alatt, simán ledumálják :DDD
No meg nem vagyok rusnya, de a modelleknél elvárt külső akkor sincs meg, hosszú combom meg maximum photoshoppal lesz, 155 centihez nem adnak hosszú lábakat :)
Embert kiröhögtem és elküldtem a fenébe. Másnap két 80 kg körüli barátnőm jött boldogan, hogy behívták őket fotózásra. Mint kiderült, ugyanaz az ember... Azóta csak tanulópénzként emlegetik, mert ők elmentek és fizettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!