Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadnád ha a párod...

Hogyan fogadnád ha a párod nem köszönt fel névnapod alkalmából?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:40
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

nekem is így volt..és estére mire hazajött valahonnan és biztos voltam h nem köszönt fel..felbontottam egy pezsgőt és ordibáltam h bolgog szülinapot Én..

erre rájött h akkor volt a szülinapom..

2011. dec. 3. 12:47
 22/25 A kérdező kommentje:
és mit szólt hozzá?
2011. dec. 3. 13:23
 23/25 Békaszárnya válasza:
Örülök neki. :) Mert magam sem tartom számon a névnapomat.
2011. dec. 3. 18:31
 24/25 anonim válasza:

Szólnék neki, hogy ez a másik iránti tisztelet jele, és nekem ez fontos, és ezentúl erre legyen kedves és figyeljen.

Ha jövőre is elfejeti, és esetleg még együtt is élünk, akkor közlöm, hogy ha engem nem köszönt fel, akkor az édesanyját se köszöntse ez alkalomból. Mert engem elveszíthet, de az anyját nem. Ki tudja sok kapcsolat miért megy tönkre? Talán a sok ilyen apróságokért is?

2011. dec. 3. 22:23
 25/25 anonim válasza:

Barátaim példáját szeretném elmesélni, szerintem nagyon tanulságos. (A nevek kitaláltak, az eset megtörtént...)

Baba és Öcsi már évek óta ismerték egymás becenevét, mikor egy bulin rendesen összemelegedtek. Néhány hónapra rá egy másik bulin valaki (csak úgy mellékesen) boldog névnapot kívánt Babának, mire Öcsi:

"Boldog névnapot... Tényleg, téged hogy hívnak?"

Baba: "Kovács Etelka... És téged?"

Öcsi: "Szabó Aladár"...

Ez majdnem húsz évvel ezelőtt történt, azóta is együtt vannak. A hivatalos névnapjaikról néha megfeledkeznek ugyan, de évente többször ünnepelnek Öcsi- meg Baba-napot...

2011. dec. 7. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!