Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadnád ha a párod...

Hogyan fogadnád ha a párod nem köszönt fel névnapod alkalmából?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Anyukám is Katalin, ő oda meg vissza van, ha valaki nem köszönt fel valakit bármilyen ünnep alkalmából minimum egy csokor virággal. Engem nem zavar különösebben. Idén a barátom elfelejtette a születésnapomat, de mivel tudom, hogy a dátumokkal hadilábon áll ő is, egy nappal előtte szóltam, ne felejtse el. Aztán másnap egész nap vártam, hátha valami nagy meglepivel készül, ezért nem szólt még egy szót se, ezért nem mondta még azt sem, hogy "boldog születésnapot"... de nem lett belőle semmi. Nosza, gondoltam, biztos hétvégére időzíti. Nem. Jövő hétvége, amikor ő is jobban ráér? Nem. És így tovább, márciusis (februári vagyok), mikor én felköszöntöttem őt a névnapja alkalmából. Akkor megkérdezte, hogy tulajdonképpen mikor is van a születésnapom, ha már így ajándékozásra került sor. Azóta csak annyit kérek tőle, azt jegyezze meg, mikor van karácsony, ajándék nem kell, de kívánjon boldog ünnepeket.
2011. nov. 27. 17:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Boldog névnapot Katalin. :)
2011. nov. 27. 19:38
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem köszönt fel, én sem őt. Nem csinálunk csinnadrattát a névnapból, minek? Szülinapra étterem, kedvenc kaja, romantikus séta (vagy focimeccs, értelemszerűen), stb, de névnap? Nekem 3 van egy évben, neki 2, minek tegyük?...
2011. nov. 27. 19:43
 14/25 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 21:14
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

Nem lennék együtt egy ilyen érzéketlen emberrel...nem ajándék, de legalább egy köszöntés. Én idén a kedvenc csokimat kaptam a Páromtól.

23N

2011. nov. 27. 21:28
 16/25 anonim válasza:
Előfordult már, én nem célozgattam, nem karikáztam, nem tettem megjegyzést. Egyáltalán nem tartom fontosnak a névnapot, ettől függetlenül azért én felköszöntöttem. Szerintem azt se tudja, hogy a kettő közül mikor "ünneplem" :) de nem is baj. Ha a szülinapomat megjegyzi meg a karácsonyt, az nekem bőven elég. Nem vágyom többre :)))
2011. nov. 28. 15:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Az enyém elég szenilis :) Egyedül a lányunk születésnapját tudja, azon kívül mindent elfelejt.

Én nem csinálok cirkuszt, lemegyek a virágoshoz, veszek valami nagyon szépet nagyon drágán, és kirakom főhelyre. Meglátja és megkérdezi, kitől kaptam. Negédesen válaszolok, hogy tőled, mert névnapom van, majd a virág melletti számlára mutatok, ha ép nem az ő tárcájából vettem ki a pénzt.

7 év alatt már többször előfordult. Ebből nálunk nincs gond.

2011. nov. 28. 21:50
 18/25 Nagyfater ***** válasza:

Ha amúgy számon tartja a családtagok, barátok névnapját, akkor nagyon rosszul esne, ha pont az enyémtől megfeledkezne. Vennék magamnak valami apróságot, és megmutatnám neki: "Nézd, milyen jópofa dolgot kaptam magamtól névnapomra!"...

Ha nem egy "névnapos" típus, akkor sem esne jól, de nem csinálnék belőle ügyet.

2011. nov. 29. 08:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Akinek 3 névnapja van meg a párjának 2 egy évben üzenem, hogy nem szoktuk mind a 3-szor ünnepelni ha úgy van, mindenkinek megvan hogy melyik az övé. Anyum Judit, ami van júliusban és decemberben vagy mikor... ő a nyárit tartja, a másik NEM az ő névnapja. Ennyi.

Mellesleg nekem rosszul esne ha nem köszöntene fel a párom, legalább egy tusfürdő, egy csoki, vagy egy szál virág, vagy egy romantikus séta a Balcsi parton (veszprémi vok). Nem nagy kérés egyik sem! Meg is szoktam kapni. :)

2011. nov. 29. 11:28
 20/25 gabes08 válasza:
A nénapot magam sem veszem komolyan, és a férfiaknak gyakran nem jutnak eszükbe a névnapok, több fontos dolog a mindennapokban elfelejteti, ha csak nem veszi észre valahol rádióban facebookon vagy akárhol. Szerintem nincs komoly jelentősége ha elfelejti. A szülinap, évforduló...stb... ezek azok amiket nem lehet elfelejteni. És nagyon utólag énis boldog névnapot kívánok:)
2011. nov. 29. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!