Nektek mennyibe fog kerülni az idei Karácsony?
Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagytok és mennyi embernek vesztek ajándékot? Valamint milyen értékben? :) köszi ha válaszolsz, csak kíváncsi vagyok2011. nov. 27. 14:33
11/15 anonim válasza:
Mi nem szoktunk különösebben ajándékozni karácsonykor, ami kell azt megvesszük év közben, ilyenkor pedig átadunk valami apróságot.
Amire költünk, az a dekoráció, ételek, vendégek.
12/15 anonim válasza:
Páromnak vettem egy farmert, ő nekem egy kabátot. A többieknek képet adok magamról, mert nem élünk együtt. plussz még kb. 10000. Max 20000.
23N
13/15 anonim válasza:
Én csak 1 embernek veszek, a páromnak. Vele is megbeszéltünk egy 5000-es értékhatárt, mert mindketten egyetemen tanulunk és egyikünk sem valami pénzes. Családon belül közös kasszából költünk ajándékra pl én kapok egy kabátot, anyu valami kisebb ékszert, apu valamit a kocsihoz vagy a számítógéphez. A család többi részével nem ajándékozunk, szenteste átjönnek kajálni, meg mi megyünk hozzájuk.
14/15 anonim válasza:
Mi 16 embernek veszünk valamit azt hiszem. Ebből adódóan max 20-25 ezer, többet nem tudunk rá szánni, még kell a fa, és a fele társaság az ország másik felében lakik, oda is el kell utazni, az is kb. 15000. Nekünk ez így is elég megterhelő. mivel jövőre esküvő, nem veszünk egymásnak semmit, max egy konyhai mérleget és pár edényt a konyhába. Ennyi. Nekem a legfontosabb a fa :) imádom díszíteni, ha az megvan, már örülök a karácsonynak :)
15/15 anonim válasza:
2600ft összesen anyának apának talán báttyámnak neki azért nem akarok mert ö se vesz nekem ....:XD14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!