Nektek mennyibe fog kerülni az idei Karácsony?
Kb 12-15 embernek, párom családja, én családom, barátok
fogalmam sincs, mennyibe kerül összesen, és őszintén szólva nem is érdekel, meg nem számolgatom, mert az a fő, hogy örömet okozzunk egymásnak
nem az anyagiakról szól, hogy akkor most ez meg az drága ajándékot kap, akkor a harmadiknak is az kell..
23/L
én is ajándékoznék körülbelül úgy 10-12 embernek, de sajnos nekem muszáj számolgatnom mert nagyon kevés pénzem van
egyenlőre nem tudom hogyan fogok kijönni belőle
pedig jó volna végre olyan karácsony amikor mindenkit meg tudok lepni amivel szeretném :(
3 ember.Párom kereszt apám és barátnőm
40db ezres!
Sokba...39 évesek vagyunk,2 gyerekkel(19 éves a nagy,3 éves a kicsi),szülőkkel,testvérekkel,keresztgyerekkel,barátokkal.
Szerencsére nem kell számolgatni,így kb.300 ezer ft-ba fog "fájni".A karácsonyi vacsora nálunk lesz(szülők jönnek,az uram,és az én testvérem is,meg a párjuk,gyerekek).A szűk családnak "jelképes" ajándék,inkább a gyerekeikre költünk.A tágabb kör(barátok)ott megbeszéltük, CSAK a gyerekek kapnak ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!