Szociopata lenne?
Egy középiskolai tanár vagyok. A történet egy volt diákomról szól, aki úgy tűnik csúnyán kihasznált minket.
Az illető kiemelkedett a diáktársai közül, szinte minden tekintetben. Jó kapcsolatot ápolt, nem csak velem, de több kollégámmal is, talán már bizalmi kapcsolatnak is mondható.
Éveken keresztül kedves és aranyos volt, de az utolsó hónapokban nagyon megváltozott. Szinte kifordult magából, úgy beszélt mintha az egész itt töltött idő csak egy játék, vagy teszt lett volna számára, amit ő nyert. Amikor kérdőre vontam egy felháborító megjegyzése, vagy viselkedése után, csak a képembe röhögött, válaszra sem méltatott.
Ha véletlenül találkozunk valahol, úgy tesz, mint észre sem venne, vagy csuklyát húz a fejére, esetleg bíbelődik valamivel, csak ne kelljen szóba állnia velem.
Hónapok óta nagyon bánt ez a dolog. Volt már hasonló "szakmai kudarcban" részetek? A történtek után egyetlen diákomban sem tudok megbízni.
Szerintem sem feltétlen játszott. Én szerintem inkább már túlságosan beleélted magad ebbe az egész kapcsolatba a diákkal, ez az egész leírás olyan mintha egy forgató könyv részletet olvasnák valami tini-filmből.
Kegyetlen Játékok például. Mr diák ember feletti intelligenciájával a világ fölött áll, és a világ beleértve az iskolát is csupán egy játszótér a számára. Az embereket kedve szerint tudja rángatni a húrokon úgy ahogy akarja. Igen..igen.. szerintem jó ha a tanárral jó a diák viszonya, csak azért tarts egy távolságot. Biztos volt ott több jó diák is, csak ő volt szemelőt.
++ Azzal hogy őt ilyen speciálisnak gondoltad, csak adtad alá a lovat, meg akár a többi tanár is nem tudom mi hogy volt. Ő meg csak rájátszott, nem mintha nehéz dolga lett volna. De hát így szokott lenni, celebek nem értenek semmihez mégis híresek.
Dee sose lehet tudni! Biztos ő a következő szuper zseni, Albert Einstein és társai után. Nem köszön, csak is szociopata lehet, SŐT igazából ő Dexter!!! :O:O
http://www.youtube.com/watch?v=Jtgn8EN56nE
Ha majd beáll a rendőrséghez, és olyanokat mond, hogy "az emberek azt hiszik rólam én vagyok a tökéletes férfi, a tökéletes apa..." akkor vigyázz lehet te vagy a célpontja :O!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!