Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket hogy szokott...

Lányok, titeket hogy szokott becézni a barátotok/férjetek?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk együtt, úgy szokott hívni, hogy királylányom, hercegnőm, babám. Ezt nem csak otthon, bárhol máshol társaságban is.

21 évesek vagyunk, szerintetek ez gyerekes? Titeket is szokott becézgetni így a szerelmetek társaságban? Gyakran idegenek előtt sem a nevemen szólít, hanem így. Engem nem zavar, csak kíváncsi vagyok, mások mit gondolnak erről. Én Őt Ádicicának hívom itthon, de társaságban marad Ádám, nem szeretném beégetni a haverjai előtt.

2011. nov. 26. 01:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Cirmoska, Cicafül :)
2011. nov. 26. 09:51
 22/29 anonim ***** válasza:

Koala, Cuncus, Babu, Manó, Répafej(fogalmamsincs miért :D), Puncifej, Hercegnőm, Feleségem, asszonykám, Mamesz- ez vagyok én

Méhecske, Cinci, Babu, Bálnus, Seggarc, Férjecském, Papi, Papikó, Papesz, Papinkó - ez Ő

Ezekben van vicces, piszkálódós, meg szeretős is. A durvábbakat csak egymás előtt szoktuk. :)

1 éve vagyunk együtt, imádunk becézni! :)

23N és 30F

2011. nov. 26. 11:04
 23/29 anonim ***** válasza:

Engem hercegnőmnek, szerelmemnek, életemnek,drágámnak, édesemnek, szívemnek + nevem kombinációja és olyan fantasztikus neveket is ki tud még találni, hogy én sokszor csak nézek, de azokat csak 1-2 alkalommal használja. Mások előtt visszafogottan szólít meg, de ha kettesben vagyunk... ♥

19/L és Párom 21/F

2011. nov. 26. 11:24
 24/29 anonim ***** válasza:

ő engem: kicsikém, gyíkocskám, zokni, zombi, hülyenő néha nagyonszerelmes pillanatokban szerelmem

én őt: kicsim, picim, cicamica, zokni

2011. nov. 26. 11:38
 25/29 anonim ***** válasza:

Kárlónak szokott becézni.

http://www.youtube.com/watch?v=rSG0D4vuJhM

2011. nov. 26. 11:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Dlàgàmnak hívjuk egymàst a férjemmel. Ha felidegesìtem, akkor Kicsimnek hív :)
2011. nov. 26. 14:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Mi Kicsinek, Mókusnak meg Öcsinek hívjuk egymást. Mondjuk az Öcsit mindenki másra is használjuk. Barátokra, szülőkre, stb. A Mókust csak otthon szoktuk használni, de a Kicsi az mindennapos, és mások előtt is használjuk.
2011. nov. 26. 14:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Cukorborsónak hív :)
2011. nov. 26. 15:07
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Engem a Seggarc, Puncifej és a Zokni nagyon megnevettetett, hogy lehet így hívni a másikat?:D
2011. nov. 26. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!