Hogyan tudnék a férjemre hatni, hogy végre leszokjon a cigarettáról?
Tüdőszűrőn volt, az nem mutatott semmi gondot, de az orvos azt mondta, hogy ez még nem jelent semmit.
Ő elég korán kezdte a cigizést (13 évesen), mert a szüli is kemény dohányosok és sajnos nem igazán zavarta őket, hogy a fiaik is rászoknak.
Ne piszkáld miatta.
Jó tanácsként mondom!
Én dohányzom, a barátom nem.
A világból kiszekált miatta, pedig nem a lakásban cigiztem soha, hanem lementem a harmadikról az udvarra.
Mégis jött mindig ezzel a szöveggel.
"Mennyit cigiztél?" "Miért cigizel?"
Megvolt az oka, de amíg annyira stresszes voltam, amennyire az elmúlt 2 évben, addig egyszerűen SZÜKSÉGEM volt valami feszültség oldóra, ha nem akartam az idegosztályon kikötni.
Jobb lett volna, ha vele ordítozok?
Vagy hisztizek?
Így lementem, és elintéztem magammal a bajomat.
Viszont borzasztóan zavart, hogy piszkál érte.
Én akartam leszokni, le is szoktam, de ez az én döntésem volt.
És a leszokás nálatok is csak a férjed döntése lehet.
Nekem egy mondatomba kerult!:)
Nem tudtam, hoyg dohanyzik a kedves, mert randink elott masfel napig hanyagolta.
Én csak anynit vettem észre, hoyga futyije nem oylan nagy és kemény, mint korábban. És rákérdeztem, hogy iszik vagy dohányzik-e, mert a futyije nem olyan nagy és kemény, mint régen, és biztos az ártott a hajszálereknek.
Mélységesen megdöbbent és megrémült, hogy en honnet tudom, és igen dohanyzik! És azota, hogy szóvá tettem ezt, nem mer dohányozni.
:)
:)
Köszönöm a válaszokat!
Ő kéri, hogy segítsek neki, ha tudok, mert ő már nem tud mit tenni. Nem számonkérem, hanem próbálok neki segíteni.
Sajnos a szex már nem igazán van jelen a kapcsolatunkban, mert mint ahogy az utolsó válaszadó írta, igen rossz hatással tud lenni a férfiasságra a cigi. Mondjuk ez a része zavar a legkevésbé, az jobban, hogy egy emeletnyi lépcsőzés után rosszul lesz. :(
Ha ő maga szeretne leszokni, akkor keressen fel egy addiktológust, illetve járjon el önsegítő csoportba már leszokottak illetve leszokóban lévők közé. Talán erre is van 12 lépéses program, mint atöbbi szenvedélybetegségre.
Meg még a kineziológiát ajánlom.
Jól jöhet segédeszköznek a nikotintapasz és az elektromos cigi, és a rágógumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!