Hogyan tudnék a férjemre hatni, hogy végre leszokjon a cigarettáról?
Próbáljátok ki az elektromos cigit.
Nálunk a családban,van,aki használja,sokkal olcsóbban kijön,mint a rendessel,nem káros az egészségre és nem is kívánja a rendeset.
De amúgy meg sehogy,ha ő nem akarja.....
Sehogy, ugyanebben a cipőben járok :)
Csak magadat idegesíted vele.
Én annyit teszek, hogy néha megemlítem neki, hogy ez mennyire büdös, káros, stb.
Állítólag szilveszterkor megpróbálja, addig erősítem, hogy ne csak megpróbálja, hanem határozza el magát, hogy lerakja.
Ha nekem sikerült lerakom, akkor neki is.
Ha ilyen komoly a helyzet, gondolom ez téged is felőröl idegileg. Nem tudom szoktál-e sírni emiatt.. Engem biztos felőrölne és a sokadik rászólás után kifakadnék egyszer csak.. Ha ez sem hozna eredményt, hát akkor nem tudom mit tennék..
Kérjétek szakember segítségét, ahogy látom, ő inkább akarat-gyenge, mert azért érzi ő, hogy nem jó ez így, csak akarata nincs.. csak van erre valami megoldás, külső segítséggel.
Igen, eléggé kikészültem már én is. Az a legrosszabb, amikor látom, hogy játszik a kicsivel és látom, hogy nem bírja a tempót (a fiunk igazi örökmozgó) és olyankor Ő is nagyon elkeseredik. Volt amikor ezután kiment a kertbe sírni. Szörnyű végignézni, ahogy az akit szeretsz így tönreteszi magát egy ilyen hülyeséggel. Megpróbálom ráveni hogy elmenjen egy szakemberhez, mert magától úgysem menne.
A könyvet megszerzem és elolvasom. Remélem lesznek benne jó ötletek.
Egyébként tüdőszűrőn volt mostanában?
Oda is küldd el mindenképp, erős dohányos voltam én is, igaz nem annyira, mint a férjed. 11 évig dohányoztam, napi 1 doboz elment, de azért ilyen durva tüneteim nem voltak.
Nem ijesztgetni akarlak, de tényleg tegyél meg mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!