Problémája adódhat egy anyának válás során hogy munkanélküli?
76%: Akire ennyire haragszanak, az többnyire még rosszabb szülő! Amúgy elég a gyerektartás+családi pótlék, ha nem vagy albérletben, egy kis szülői rásegítéssel. Képzeld el, akinek kell a gyerek, mind elválna pont a gyes lejártakor, anyák meg szívnák? Nem így van.
Általában az anya fektet energiát a családba, gyereknevelésbe, az apa a pénzszerzésbe, karrierépítésbe, ezek maradjanak is a kezükben a válás után. Szép lenne, az anya mehetne a francba, ha akad a gyes után vmi sz@r állása, még gyt-t is fizethetne belőle, az apa meg lenyúlhatná azt, amit a feleség addig létrehozott(gyerekek). Akkor az apa karrierjét meg adják át a feleségnek. Sokkal jogosabb a feleség igénye a gyerekekre, szerencsére ez megnyilvánul a bírói döntésekben is.
Épp az ilyen gondolkodásmód miatt tartunk itt.
Nincs olyan, hogy általában. Egyedi esetek vannak, amit egyediként kell elbírálni.
Ha az anya alkalmas, akkor kapja az anya, ha az apa, akkor az apa.
Hányingerkeltő, hogy csak mert nő, előnyt élvez.
Az még undorítóbb, hogy senkit nem érdekel, hogy mit akar az a szerencsétlen gyerek, aki egyébként is olyan mértékben sérül váláskor, hogy végig látszani fog rajta,hogy elvált szülők gyereke, mindegyiken látszik.
Ha mindketten alkalmasak legyen mindkettő megítélve, létezik ez a lehetőség is.
Emlegetitek itt a pénzt..nekem a gyerekem lelkivilága ezerszer többet jelent.
Szóval nem tudom ti honnan veszitek ezeket a dolgokat,de én mocskosul szégyellem, hogy van, aki csak azért hiszi többnek magát, mert nő. Nekem megalázó ez, nem érzem magam többnek egy férfinél sem, ha mégis több vagyok, akkor azt nem abban nyilvánul meg,hogy nőnek születtem. Akinél csak ennyi, azt sajnálom.
A gyerek két emberből lesz.
Férfi nélkül egy nő sem lenne terhes.
Mindegy, ez a gondolkodásmód választ ad a sok kamasz viselkedésére és a sok kisgyerek megnyilvánulásaira. Csak ezek után senki ne sírjon, ha kezelhetetlen a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!