Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira ki vagyok akadva!...

Annyira ki vagyok akadva! Hogyan keverhet minket ekkora slamasztikába?

Figyelt kérdés

Anyósnál laktunk, kötöttünk be internetet két éves hűségnyilatkozattal.

De fél év múlva meghalt a nagymamám testvére, és a nagyim megörökölte a házát.

A nagyim nekem ajándékozta azzal a kikötéssel, hogy lemondok a család házának az örökösödéséből a testvéreim javára.

Nem tudtuk átköttetni az internetet, de anyósom azt mondta, nem baj, ő vesz egy gépet az élettársának, és ők kihasználják a netet, fizetik ect.

A ház amibe beköltöztünk eléggé lepusztult már. Itt élünk fél éve, most lett lakható, jó a fűtés és néhány ablakot is ki tudtunk cserélni.

Viszont anyóséknál elromlott a számítógép. Anyósom pedig úgy döntött, hogy nem fizeti tovább a netet, ami a férjem nevén van.

Erről mi nem tudtunk.

A szolgáltató, miután nem tudta behajtani az elmaradt részleteket, egy behajtócéghez ment.

Mi minden fillért a fogunkhoz verünk, hogy össze tudjunk szedni annyi önerőt, hogy hitellel és szocpollal leszigetjük a házat, felújjítsuk a konyhát satöbbi.

Erre a behajtó megtalálta a férjemet és 100.000 forintot követel, vagy peres útra megy, amit mi tuti hogy elbukunk.

Sírva hívtam fel anyóst, hogy ez most mi?

Erre még ő volt felháborodva, hogy miután elromlott a kéz alatt vett számítógép, neki miért kellett volna fizetni?

Én Gyesen vagyok a lányunkkal (1,5éves), a férjem fizetése az egyetlen bevétel.

Nem tudjuk fizetni és tuti, hogy BARosok leszünk. Akkor nincs hitel, szocpol, lakásfelújítás.

Nem bírom abbahagyni a bőgést!

2011. nov. 25. 08:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Igaz a vagyoni helyzetünket nem firtattam. A lakás amiben anyósommal élünk 3/4 részben a férjem tulajdona.

A ház amiben élünk az én tulajdonom.

Uram bocsáss, megbíztam a férjem édesanyjában.

Nem fagyoskodunk, fatüzeléssel fűtjük a fürdőt, a konyhát és a szobát amiben élünk. A gyerkőc egyenlőre nem költözik külön szobába.

Az örökséghez hozzátartozik egy jó nagy erdő, amiből tüzelőnk van. Melózni kell vele, nem is keveset, de olcsóbb lényegesen, mintha a gázkazánt használnám. Mert van az is.

Tudom én voltam a hülye, hogy bíztam egy rokonomban.

2011. nov. 25. 11:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja és az internet. A szolgáltató hatáskörén kívül vagyunk. Ide nem hozták ki még a vezetékes hálózatot. Falu....
2011. nov. 25. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor most mi az akcióterv?
2011. nov. 25. 11:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Zaci első körben és a lekötött betét feltörése.
2011. nov. 25. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:
a férjednek beszélni kéne anyóssal, vagy ha nem megy, akkor apóssal, hátha az értelmesebb. vagy ha végképp nem hajlandóak kifizetni, akkor tőlük venni fel kölcsönt, kamatmentesen (ennyivel minimum tartoznak). a "firtat" szót szerintem nem helyesen használod, mert nem volt értelme a mondatnak.
2011. nov. 25. 22:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Anyósommal beszélt a férjem is, de nem nagyon érdekli. Valóban, értelmetlen lett így...

Apósom halott.

2011. nov. 26. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Ti kötöttétek a szerződést, azt hogy leléptetek és az öregekre bíztátok ezt a dolgot az nagy hiba volt.persze anyósék is hibásak ha már egyszer nem fizette szólnia kellett volna.mást nem tudsz tenni mint valahogy kifizeted.
2011. nov. 28. 23:50
 18/18 Nanamia ***** válasza:

A felszólító levélben benne kell legyen a hivatkozási szám. Felhívod a céget, bemondod a számot és megkérdezed, hogy ilyen esetben milyen lehetőségeid vannak. Sajnos a szolgáltatót hiába keresed, mert ilyen téren "mossák" kezeiket, hiába fizetnéd be a tőketartozást, a behajtó cégnek úgyszintén ki kell az adminisztrációs díját.

Szóval hívd fel őket.

2012. márc. 13. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!