Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férjet...

Hogyan lehet egy férjet leszoktatni az anyjáról?

Figyelt kérdés
Már 10 hónapja vagyunk házasok, együtt lakunk anyóssal,férjem mindig az anyjának ad igazat, nem akarja megsérteni, ez engem nagyon zavar, olyan, mintha nem is lennénk külön család. Mit tegyek? Eddig szinte mindent eltűrtem, de már kezd elegem lenni...
2009. máj. 12. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sűrgösen külön költözni!!!! Amikor férjhez mentem az anyósnál laktunk. Teljesen kinyírt idegileg. A férjem jelenlétébe sosem piszkált de amikor ketten voltunk állandóan. Másfél év múlva elegem lett és közöltem a férjemmel hogy egy percet sem maradok ha gondolja jöhet velem de ha nem akkor ennyi volt mert én ezt nem bírom. Azóta külön élünk most már majd 10 éve. Tudom hogy nehéz, nem volt semmink egy baráttól kértünk kölcsön és úgy mentünk el albérletbe. Azóta sem bántam meg.
2009. máj. 12. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

szia!

Igazam van az előttem szólónak! Van jó természetű anyós, akivel "öröm" az együttélés, de az más dolog most. Nevelés. Én csak ezt látom olyan dolognak , amivel egy anyuka tud élni a fiát illetően. És ez lehet negatív/pozitív irányú is. Most negatív , mert a "kisfia" két fél között őrlődik, holott melletted kellene állnia.Szétköltözés a megoldás, mielőbb, ha lehet.

2009. máj. 12. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazán egy anyóssal, szülővel sem jó együtt lakni. Költözzetek el, nektek önállóan kell családot alapítanotok.

Azt pedig ne nagyon várd, hogy az anyja előtt is neked ad igazat, max. hallgatni fog. (Valamennyire érthető is)

2009. máj. 12. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak egyet tehetsz. Amit már javasoltak is. Költözzetek el. Majd meglátod, hogy akkor sokkal jobb lesz a kapcsolatotok az anyóssal.
2009. máj. 12. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Meneküljetek,de tényleg.Anyám 26 éve tűri nagyanyám piszkálódásait,azóta javult a helyzet,hogy nagyapám meghalt.Azóta viszont méginkább a nyakunkon lóg:S Ez az egyetlen megoldás,hidd el sokkal jobb lesz neked is és neki is.A beszéd már semmit sem ér.Aki nem képs elengedni a fiát,az már nem fog sosem megváltozni
2009. máj. 12. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen külön kell költözni, természetesen, de addig is amíg ezt meg tudjátok oldani, ülj le a pároddal és mondd el neki mi a gond. Természetesen indulatok nélkül. Ha igazán szeret, úgy is keres/ kerestek megoldást. Kitartást és sok sikert!
2009. máj. 12. 15:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Tudom, h el kell költöznünk, de csak most fogtunk neki házat épiteni, sajnos albérletre most nincs pénzünk, a házzal kell haladni...alig várom, h elhúzzak innen. Remelem,h a férjem megváltozik, ha elköltözünk.
2009. máj. 12. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne hogy minden jobb lessz. Az első vagyok egyébként és tényleg amióta külön lakunk és az anyós csak vendég nálunk ha jön még jóba is vagyunk :-))) Sok sok sikert és tarts ki!!!!
2009. máj. 12. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

kitartás a külön költözésig!

addig pedig: egyik füleden be, másikon ki. egy kis vita is belefér.

Ismerős a helyzet :)

2009. máj. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!